Udrejse fra Hamborg til hele verden

Is this it?

“Is this it?” som The Strokes sang i 2001 (OMG I’m old…). Er det sådan her det føles, når man afslutter noget der har været så stor en del af ens liv i 10 år? Det har jeg spurgt mig selv om rigtig mange gange de seneste måneder. Svaret var ikke entydigt. Jeg er simpelthen i tvivl om C4G’s skæbne.

Faktum er, at jeg har nydt at være offline. Eller, jeg har jo ikke været helt offline, for lægger flittigt små hilsner ud på Instagram, men her på bloggen. Jeg har nydt at gøre mit privatliv mere privat, og kun dele stillbilleder, nogle gange i realtime andre gange forsinket, med minimal tekst. Jeg har nydt at have tid til min familie, at tage afsted og lade computeren blive hjemme, og generelt bare være mere nærværende.

Det har været fantastisk at tage på weekend-getaway kun med det tøj jeg rent faktisk skal bruge, og ikke alt muligt ekstra der er pænt på billeder til bloggen. Alle mine ting kan pludselig være i en rygsæk, og det tager 10 min at pakke ;)

Jeg brugte mange timer på bloggen hver eneste dag, og det eneste tidspunkt det kunne lade sig gøre med fuldtidsjob og 3 børn var om aftenen. Jeg er glad for at have fået mine aftener igen, og det er helt vildt hvor meget jeg kan nå ude i den virkelige verden, når der ikke lige er et indlæg der skal produceres.

MEN 10 år er altså også længe. C4G, og dermed jer, er mit længste parforhold ;) Måske vi skulle overveje en form for parterapi inden vi beslutter om vi skal gå hver til sit? ;)

Hvis jeg skal holde lidt liv i C4G, så bliver det på et lavere blus end før. Jeg er ret vild med min nyfundne offline-frihed. Indlægstyperne kan dog sagtens være de samme… Men hvilke var egentlig favoritterne? Jeg har jo været igennem en del forskellige gennem 10 år.

Og tak for alle jeres søde beskeder i min offline-periode. Jeg er et fantastisk sted i livet og er grund-lykkelig :)

16 kommentarer

 • Gitte

  Jeg læser først og fremmest din blog for at se på outfits. Jeg har købt flere tasker efter at have set den på dig. Også enkelte stykker tøj -omend du er meget spinklere end jeg. Så mindes jeg, at du engang postede et indlæg om de bedste strømpebukser til vinterbrug (dem du anbefalede kan man desværre ikke længere få i hm). Jeg vil også gerne læse om skønhed – jeg har samme fregnede hud som dig, så noget om solcreme men også andre cremer og make up generelt.
  Ps:dejligt at du er lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Pps: det gør ikke noget at du ikke poster så tit. Jeg tror mest det er et pres bloggerne lægger på sig selv (og muligvis dem der reklamerer på den pågældende blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for at vi har måtte følge med i dine seneste 10 år i ord og billeder, inspirerende har du altid været :-) Du virker så dejligt jordnær i alt fra outfitposts til de mere private med ungerne – ikke så meget højrøvet blogsnobberi, og det er helt vildt befriende! Så et håb om, at du bliver ved med en god blanding af det hele, som du plejer, krydser jeg fingre for ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Lige en hilsen fra mig, som kom til i den hovedløse periode :-D
  Nogle gange er det skønnest at slutte på toppen, og blogmediet har ændret sig helt vildt de sidste 10 år. Mange kan have det som fuldtidsjob!!! Det havde jeg ikke forudset…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg er en af dem, som har nydt din blog gennem flere år, men man kan jo også mærke, når lysten/tiden hos bloggeren ikke er der. Så til trods for, at jeg synes det har været rigtig skønt og inspirerende at følge dig, så er jeg tilhænger af sætningen om at stoppe mens legen er god, så det ikke går hen og bliver halvhjertet. Og fuld forståelse og respekt for dét – med job og børn synes jeg det er helt vildt, at man kan finde tid til på daglig basis at blogge :-) Og man kan jo altid følge dig på IG :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk lidt splittet i mit svar. For på den ene side, så er du uden tvivl den blogger, som har inspireret mig mest modemæssigt, og det savner jeg uden tvivl. Men når det så er sagt, så er jeg begyndt at have det ret stramt med forbrugskulturen, og jeg har bl.a. gang i et større shoppestop, fordi jeg jo reelt ikke har brug for mere tøj, flere sko, jakker eller tasker. Så på det plan er det helt rart ikke at blive fristet (man er vel bare et menneske…) Og på den ene side kan jeg virkelig godt forstå, hvor rart det kan være at tage sin tid tilbage til det virkelige liv, på den anden side kan dit blogfravær nogle gange føles som at have mistet kontakten til en gammel veninde. Så ja, den er svær. Men min pointe er vel, at you do you og så skal dine læsere nok støtte det lige meget hvilken vej vægtskålen lander på.😊

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk lidt splittet i mit svar. For på den ene side, så er du uden tvivl den blogger, som har inspireret mig mest modemæssigt, og det savner jeg uden tvivl. Men når det så er sagt, så er jeg begyndt at have det ret stramt med forbrugskulturen, og jeg har bl.a. gang i et større shoppestop, fordi jeg jo reelt ikke har brug for mere tøj, flere sko, jakker eller tasker. Så på det plan er det helt rart ikke at blive fristet (man er vel bare et menneske…) Og på den ene side kan jeg virkelig godt forstå, hvor rart det kan være at tage sin tid tilbage til det virkelige liv, på den anden side kan dit blogfravær nogle gange føles som at have mistet kontakten til en gammel veninde. Så ja, den er svær. Men min pointe er vel, at you do you og så skal dine læsere nok støtte det lige meget hvilken vej vægtskålen lander på.😊

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg følge i høj grad med pga din stil, som jeg synes er cool, men samtidig hverdagsvenlig. Du er klart den blogger, jeg gennem årene har ladet mig inspirere mest af på den front. Men er også glad for dine indlæg om musik, og så har du givet god inspiration til livet med små børn. At der stadig er mulighed for at rejse og opleve – både som par og med børnene.

  Jeg vil være rigtig ked af, hvis du stopper, men omvendt har jeg længe oplevet det, som var du allerede stoppet. Der behøver for min skyld ikke være mange indlæg, men jeg skal kunne mærke lysten og inspirationen, I dem, der så er, ellers er det lige meget. Så er den der ikke, så stop mens legen er god, er min anbefaling. Det kan kun du mærke. Bedste ønsker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Camille,
  Jeg har været en trofast læser gennem efterhånden rigtig mange år, men har vist aldrig kommenteret før nu.
  Du har gennem alle årene drevet min yndlingsblog. Jeg har fundet stor inspiration i din styling og dine lækre køb, så jeg håber du fortsætter bloggen. Jeg tjekker den nærmest dagligt.
  Noget af det som fanger og fastholder mig ved din blog er, at du har et familieliv og en uddannelse med et “rigtig” job og ikke har ladet dig følge med influencerbranchen. Det virker som du har langt mere at byde på end mange andre bloggere.
  Og når man som jeg har slået sig ned med hus osv. i Aa, så er det skønt at følge dit perspektiv på Aalborg.
  Mange hilsner Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har læste siden du fik hoved, og det er primært pga af din stil og dine reflektioner.
  Både omkring mode, tøj, musik, men også når det bliver lidt mere personligt omkring børn, familie, indretning og job
  Jeg kan godt lide at du altid har været tro mod dig selv og din stil. Selvom moden har skiftet, har din stil ikke fulgt den slavisk, men i stedet udviklet sig, så man altid har kunne mærke, at du havde dig selv med i det.
  Jeg er meget enig med Pia i, at du virker meget mere relaterbar, ægte og jordnær, end de blogger, der ellers fylder meget i blogland for tiden.
  Jeg håber meget, at du finder lysten til at fortsætte, også selvom det kun bliver engang i mellem -når bare du stadig har dig selv med i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Ej, du må ikke forlade os helt. Jeg venter gerne på et indlæg. Bare en gang imellem! Jeg har fulgt med i 9 år… det ville være som at miste en veninde <3 Bare lov mig at reklamere på fb eller insta om indlæg. Jeg kommer så sjældent forbi efterhånden, da tiden bare ikke er dertil og familie og arbejdsliv fylder det hele. Men jeg er stadig så glad for din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har fulgt din blog lææænge – og har virkelig været inspireret af den. Når det er sagt, så syntes jeg virkelig, at blog-mediet er blevet udvandet – der er virkelig langt imellem de super gode og nærværende indlæg. Blog-mediet har udviklet sig i en retning, der ikke længere interesserer mig. Jeg er egentlig ligeglad med alle de sponsorede indlæg – jeg læste mange forskellige blogs pga. personerne bag” og pga deres oprindelig indgangsvinkel til mediet og ikke så meget for at se 10 forskellige indlæg postet på nogenlunde samme tid fra samme event eller om samme sponserede glattejern eller lignende. Det må ikke misforståes, jeg har fuld forståelse for, at bloggere (specielt fuldtidsbloggere) har brug for en indtægtskilde, det er bare ikke interessant og det er ikke alle, der formår at gøre det med stil og integritet. Enkelte forstår at navigere i mediet og stadig holde fast i deres egen person og værdier – sådan er du!
  Langt, rodet skriv, som måske ikke hænger helt sammen … men jeg vil følge dig på insta, og syntes det er super, hvis du har tid og overskud til fortsat at dele lidt af din fede stil. Respekt for din beslutning – eller retteret, at du overvejer at tage en beslutning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Hejsa
  Jeg har fulgt dig, lige siden du rådede kvinder på TS, til hvordan de skulle sætte tøj sammen :)
  Du har været mit store stil icon i ca. 10 år. det er det længste jeg har fulgt nogen nogensinde.
  Så hvis du fortsætter, ser jeg gerne dine outfits.
  Peace – Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har tit tænkt på, at du er en af de bloggere som har mere at byde på end bare mode. For MB skyld må du gerne blogge sjældent, men så gerne noget med reflektionen over livet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Hej. Jeg har været med fra starten – du var den første blog jeg overhovedet stiftede bekendtskab med. Det har været fint at følge med. Alt godt til dig. Måske er jeg så sent ude, at du allerede har lukket helt ned…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt at du er grundlykkelig :-)
  Jeg har fulgt dig siden din datter var ca. 3 år, og jeg følger dig gerne mange år endnu ;-)
  Pas på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Udrejse fra Hamborg til hele verden