Min weekend i musik 2

Fyldigere, blødere hår? Ja, tak!

Reklame for Wellvita Hair Grow

ll7753

Hver eneste gang jeg kommer til at savne mit platinblonde hår, så stryger jeg lige hånden igennem mit bløde, fyldige solblegede hår, og glemmer alle tanker om at afblege det igen. Jovist, det så pænt ud (især på billeder), men hold da op det blev slidt og tyndt! Så tyndt at jeg et kort øjeblik overvejede extensions, men det gør jo kun håret værre og er mega dyrt. Heller ikke videre behageligt? Ikke en holdbar løsning for mig.

For at give mit hår de bedste forudsætninger har jeg i stedet gået den naturlige vej. Jeg har selvfølgelig sørget for at bruge en masse plejende produkter så som hårmasker og olie, men det retter jo kun lidt op på det der allerede er skadet. For at give det nye, sunde hår der vokser frem de bedste betingelser, kræver det noget næring indefra også.

ll7755

Jeg har derfor de sidste 2 måneder taget kosttilskuddet ”Hair Grow” fra Wellvita. Wellvita er et dansk firma der leverer naturmidler uden fordyrende mellemled direkte hjem i postkassen. Ikke noget med bindinger, det er bare en helt almindelig butik. F.eks. koster det kun 119,- for en måneds forbrug af ”Hair Grow”, så det er ikke noget der slår bunden ud af mit ”forkælelsesbudget”. I ved, sådan et budget for ting der ikke er livsnødvendige, men bare lækre at have ;)

ll7756

Den første måned kunne jeg ikke rigtig mærke nogen forskel på mit hår, det tager jo noget tid før nyt hår vokser frem. Til gengæld voksede mine negle hurtigere, så jeg havde en ide om at der var en effekt af en slags. Nu her efter to måneder kan jeg begynde at mærke at håret ved hovedbunden virker kraftigere (og er generelt super blødt), og jeg har ikke behov for at toupere lidt rundt for at opnå den fylde jeg vil have. Jeg synes også det virker mere blankt når solens stråler reflekterer i det, så det er et ekstra plus. Umiddelbart har jeg tænkt mig at købe et par pakker mere for at give håret et lidt større boost, det tror jeg bliver rigtig godt!

3 kommentarer

 • Helena

  Lægger igen mærke til din fantastiske eyeliner -gad SÅ godt vide hvilken en du bruger og hvordan du lægger den så pænt?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Når jeg tænker på de der kosttilskub til håret, så tænker jeg også at kosttilskuddet ikke ved at det er håret på hovedet man gerne vil styrke, og ikke alt det andet…. så mon ikke at det også styrker håret alle mulige andre steder på kroppen???
  Jeg undrer mig bare…
  Og jeg vil hellere leve med det hår jeg har på hovedet nu, end at få kraftigere hår på/under arme, ben og hvor man ellers har små fimrehår…
  Hvad tænker du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Er du helt stoppet med at blogge? 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min weekend i musik 2