Hej mor...

Vores hotellejlighed i Venice, LA

ll7705

Noget af det jeg kan begynde med at fortælle om fra LA, er hvor vi boede. Egentlig havde vi lejet en Airbnb, men 10 (!) dage inden afrejse aflyste de pga. nogle problemer med værten, og vi stod derfor uden overnatningssted. Airbnb var virkelig ikke særligt behjælpelige. De tilbød os 10% på en ny booking, men det forslog jo ingenting, da der kun var virkelig dyre lejligheder tilbage med så kort varsel. Vi har masser af gode Airbnb-erfaringer, men vi fik virkelig oplevet en af deres store ulemper denne gang.

Jeg sad til aftenmøde da aflysningen kom, men prøvede selvfølgelig at holde mit fokus på mødet, og imens tog min mand styringen og fandt den fineste hotellejlighed. Ok, den kostede det dobbelte af vores oprindelige lejlighed, men jeg synes den var alle pengene værd. Den lå lige på stranden, og havde den vildeste udsigt lige ud i Stillehavet fra værelset. Hotellet finder I lige her, og det ser sådan her ud:

ll7706

Mine aftener så sådan her ud fra værelset, rimelig nice!

ll7694

Og dette var udsigten til den anden side.

ll7695

ll7713

Selve Venice-området havde vi lagt os fast på nærmest fra begyndelsen. Jeg vil bare bo ved vandet hvis det er muligt. Beskrivelsen som et easy-going surf- og kultur område tiltalte os rigtig meget, og det skuffede ikke. Hvor Santa Monica er mere high end og turistet, så har Venice meget samme vibe, bare billigere og mere lokalt. Og de ligger jo lige ved siden af hinanden. Jeg ville helt klart træffe samme valg en anden gang også.

ll7712 ll7711 ll7710 ll7709 ll7708 ll7707

Hver morgen løb vi langs Venice boardwalk til Santa Monica og hjem igen, og så spiste vi morgenmad nede på stranden foran hotellet. Vi var helt alene med Stillehavet. Det glemmer jeg aldrig.

ll7714

Fun fact: Arnold Swarzenegger cykler åbenbart også rundt i Venice på de berømte Venice-bikes ;) Min mand mødte ham en morgen på Venice boardwalk, mens han var ved at vise stranden og nogle seværdigheder frem for en gæst. Så har man da rigtigt været i LA, hva ;)

8 kommentarer

 • Marianne

  Ser skønt ud!
  Jeg kan ikke få hotel-linket til at virke. Vil du skrive, hvad det hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skulle til Paris i påsken, og vores AirBnB-vært aflyste tre timer før, vi skulle have ankommet – mens vi sad i gaten i lufthavnen! Det var vanvittigt… AirBnB prøvede sådan lidt at hjælpe, men det var jo ikke til at booke noget så last minute i Påsken. Så nu kæmper jeg i stedet med at få dem til at betale den ekstra udgift, vi havde til hotel. Suk… Det slår virkelig skår i glæden ved deleøkonomiløsninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Held og lykke med det, det afviste de pure hos os. Og vi fik ikke engang lov til at gemme den 10% rabatkode til en senere rejse, nu vi ikke kunne finde noget der var til at betale… Ret skod service!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lykkedes mig faktisk – men det krævede godt nok meget tovtrækkeri. Det “hjalp” nok, at det var så last minute, og at jeg uden held forsøgte at booke alle de relocation lejligheder, de sendte til mig. Det var ikke særlig sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej, det kan jeg forestille mig. Det er virkelig downside ved Airbnb. Vi prøver igen i Kbh i weekenden, tænker ikke det går så galt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej, Skal til LA i slutjuni men mand og to børn. Vil du anbefale hotellet til en familie også? Hvad hedder hotellet i så fald? Havde i bil for at komme rundt i LA?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Bestemt, det er til at betale og ligger nærmest på stranden så ungerne skal ikke gå ret langt (som man ellers skal til alt i LA). Det er også en virkelig fin gåtur ned til Santa Monica pier med rutsjebaner og boder (den kan man se oplyst fra værelset). Du får også lige det direkte link her: https://da.hotels.com/ho458790/air-venice-on-the-beach-venice-usa/

   Vi havde ikke lejet bil i LA, men tog metro et par gange (den kører fra Santa Monica pier), og så havde vi lejet cykler. Med børn ville jeg dog helt klart leje en bil, deres trafik er ikke god til børn på cykler.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hej mor...