Vores hotellejlighed i Venice, LA

Supreme Weekend

ll7717

Min weekend passer til mit tøj, den har virkelig været Supreme indtil videre ;) Lækkert vejr, lækker familie og aftener i haven (med terrassevarmer, tæppe og rosé i glasset, selvfølgelig). Vi fik fejret ægteskab med vores forældre og ungerne i dag, og det var virkelig hyggeligt. Meget low key og helt i tråd med det vi har ønsket. Så kan man jo altid holde en fest senere ;)

ll7716

Mit outfit er fra i går, og fotograferet med min mands iPhone X. Jeg er vildt imponeret over at den kan tage billeder der minder om det mit spejlrefleks plejer at præstere. Der er sket meget siden jeg fik min første mobil, der ikke havde ordbog (så man sad og tastede alle bogstaver til et ord, remember?) og det vildeste den kunne var at spille snake. Jeg husker stadig revolutionen da mobiler kunne tage billeder og de rent faktisk kunne sendes til nogen. Min mor og jeg mente ikke det var relevant (indtil hun stod og skulle købe noget til mig i Chloé, og hun så kunne sende billeder… SÅ så vi lyset, ha ha!). God, I feel old ;)

ll7715

Jeg var i hoodie fra Supreme, læderleggings fra MeinLiebling og støvler fra Aldo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vores hotellejlighed i Venice, LA