Ny, sort kjole på budget

Souvenir surf-tees

ll7724

Jeg er ikke så god til deciderede souvenir-t-shirts, omend der selvfølgelig altid sniger sig en enkelt eller to ind i garderoben fra tid til anden. Noget jeg til gengæld er blevet rigtig god til, som er i samme boldgade, er surfer-t-shirts købt på stedet. De fleste surf-brands får speciallavet t-shirts til de enkelte surfshops, så da vi f.eks. var en tur i Santa Monica købte jeg bl.a. denne fra Rip Curl. Jeg har også et par stykker fra lokale surfshops i Venice, ligesom jeg også købte med hjem fra både Miami og Key West. Det synes jeg er en ret cool måde at mindes gode ferier på.

Selve surf-lektionerne har jeg stadig til gode. Jeg er mega kuldskær, så det skal være et sted hvor havet er vildt varmt. Men en eller anden dag så bliver det, det er på min to-do over ting jeg skal lære.

ll7723

T-shirten var sat sammen med frakke fra Second Female, jeans fra H&M, ny taske fra Chanel og så Converse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny, sort kjole på budget