Sommerlige, løse blazers

Pastelfarvet strik

ll7689

Her i overgangen mellem høj, lun sol og sne (!) har jeg fundet mine lyse strikketrøjer frem. Jeg synes de mørke bliver en anelse tunge at se på når solen skinner lunt, men omvendt er det altså stadig så koldt at en strik er kærkommen.

ll7690

Så kan man jo altid bibeholde de sorte strømper, støvler og underdele lidt endnu ;)

ll7691

Hvad sker der i øvrigt lige for, at min kæreste (mand… som jer på IG vist har set…) har købt en iPhone X, der tager de vildeste billeder. Mega fantastisk “Instagram Husband” (hvis I ikke kender det fænomen, så skynd jer ind og se denne video, det er simpelthen så skægt!).

ll7688

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sommerlige, løse blazers