Greetings from LA

Oversize blazer og pailletleggings

ll7685

Ja, den overskrift kunne jeg også have lavet for 10 år siden… Faktisk tror jeg, at jeg har lavet den for 10 år siden?! Det er ikke fordi jeg har brugt så meget tid på outfitbilleder på turen, men lidt er det da blevet til. Looket med oversize blazer, løs t-shirt, pailletleggings (ja, ret svært at se, I know), og heels er stadig et af mine favoritter, og dermed også med i Vegas. Mine python-hæle fra Louboutin havde fået en revival, dem er jeg altså stadig ret vild med!

ll7686

Jeg skal nok komme med en ordentlig LA og Vegas update her snarest. Indtil videre kan I kigge forbi Instagram, og lad mig sige det sådan, det er ikke småting der sker derinde ;)

2 kommentarer

 • Gitte

  Jeg glæder mig til at høre mere om brylluppet og ikke mindst se brudekjolen.
  Og stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er blazeren ny? Glæder mig også til at høre mere om bryllup!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Greetings from LA