De bedste pastelfarvede strikketrøjer

Hej mor…

…Sådan begyndte min samtale fra Las Vegas, da jeg ringede hjem forleden. Den fortsatte: “Jeg har kørt på Harley, fået en tatovering og er blevet gift… Skal jeg ikke bare komme hjem nu?”. Det syntes min mor sjovt nok var en rigtig god ide ;)

ll7699

ll7696

ll7698

Jeg håber godt nok ikke min datter ringer hjem og siger sådan til mig en dag, ha ha ;) Hun havde dog været med på sidelinjen, så hun fik ikke hjertestop, men rimelig vild opsummering af mine ferieaktiviteter alligevel. Altså, jeg har også lavet mange andre lækre ting, men ikke helt så vilde som disse ;) Jeg skylder jer mange indlæg på den konto, og de kommer her lige så stille, efterhånden som jeg lige får skabt en rød tråd. Der er masser af billeder på IG. Jeg har også lige haft brug for at “lande” ordentlig igen. Udover jeg altid får pænt frygteligt jetlag, så kan I nok regne ud der var pænt mange oplevelser der skulle fordøjes også. Men hold da op, bedste ferie ever <3

6 kommentarer

 • Pia

  Ok, kan godt forstå hvis din mor lige skulle have vejret igen – men hvor lyder det alt sammen bare dejligt! Nogen gange skal man bare gå all in.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Præcis, bare hjertet er med ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er du cool :-) Kæmpe stort tillykke med brylluppet. Det lyder som en fantastisk ferie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Tillykke. Troede dog faktisk at du var gift allerede. Lyder som en dejlig ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

De bedste pastelfarvede strikketrøjer