Supreme Weekend

Chanel – Classic clutch with chain

Jeg har kastet min taske-kærlighed på en ny, fin model fra Chanel. Jeg kan ikke findet andet navn end det meget lidt mundrette “Classic clutch with chain“. Den har en perfekt størrelse til at indeholde mine vigtigste ting, nemlig kort, telefon, nøgler og så diverse småsager efter behov. Mere har jeg sjældent med mig ude, og så tilføjer jeg evt. en computer i sleeve hvis jeg skal arbejde.

ll7720

Og nej, det er ikke min egen telefon, den tog jeg til gengæld billedet her med. Får rigeligt af mit eget fjæs her på bloggen ;) Jeg har valgt den i en helt fantastisk rød, som har pink undertoner -Faktisk samme farve som den neglelak jeg oftest bruger, og som er noget af det smukkeste til sort og grå. Syntes jeg trængte til lidt flere røde detaljer ;) Jeg synes chevron-quiltningen er mega sej, og ejer kun noget i det klassiske quilt, så den beslutning lå også lige for. Jeg er vildt glad for den!

ll7721

Den har to lynlåsrum (og i begge er der plads til kort og selvfølgelig telefon osv.), og så et stort rum i midten. Det er min første Chanel i en anden farve end grå eller sort, så er pixi udenfor min comfortzone, men når tasken er så lille så synes jeg det er flot den får lov til at larme lidt.

5 kommentarer

 • Trins

  Suuuuuuper fed! Tillykke med den! Fed farve, fed model!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ved godt det ikke er så fashion-agtigt at skrive prisen på sådan en sag, men mens vi andre går og drømmer om den, så ville det være lidt fedt at have en idé om, hvad sådan en fin en koster… :)

  Kan du røbe om det er tæt på 5000/10.000/15.000? I have no idea og vil gerne vide om min drøm er realistisk :)

  Tak…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er ok ;) Den ligger tættere på 15 end på 5 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Blir ved med at vende tilbage til den her….SÅ fin jo! Hvad hedder farven Essien? Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Supreme Weekend