Flashback Friday - Røde detaljer

Stribet festkjole

ll7662

Den “gå-ud” kjole jeg havde pakket i rygsækken til Lissabon, er der flere af jer der har spurgt til både her og på Insta. Det er denne stribede sag fra ASOS, som jeg er endt med at blive super glad for. Billederne var ikke lige ment som outfitbilleder (derfor den spændende beskæring, ha ha), men det er de eneste jeg har hvor man kan se noget af den. I kan se hele kjolen her, men bemærk jeg har fået den lagt en del op. Jeg er ret vild med striberne, så kan jeg godt holde ud at have strutskørt (mærkeligt ord, egentlig) på ;)

ll7663

2 kommentarer

 • Mette

  Så blev den klikket hjem :-) Har ikke kunnet få kjolen ud af hovedet siden jeg så den på din instagram. Den er så fin til dig. Tak for link :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den bliver du helt sikkert glad for :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Røde detaljer