Stribet festkjole

Stemning fra Lissabon

ll7667

Om søndagen har jeg ekstra god tid til at planlægge alle de hyggelige ting, som jeg ikke får gjort i en travl hverdag. Lige om lidt vil jeg til at søge rundt efter gode bed & breakfasts i Frankrig, og steder jeg vil besøge i sommerferien. Noget af min sommerferie kommer nemlig til at gå med at køre til London, så turen kommer til at gå gennem Tyskland, og så evt. også Holland/Belgien, og så Frankrig, hvor størstedelen af tiden skal bruges. Selve ruten er ikke fastlagt endnu, men kommer til at sigte efter hvor der er ladestandere til bilen et stykke hen ad vejen i hvert fald. Kør-selv ferie er jo ret billigt med en el-bil, så den ekstra planlægning påtager jeg mig gerne.

Jeg synes rejseplanlægning er noget af det hyggeligste! Hvis nogle af jer har det på samme måde, så vil jeg da lige vise lidt billeder fra da jeg var i Lissabon i sidste måned:

ll7670 ll7664 ll7665 ll7666 ll7668 ll7669

Jeg var ikke den mest kulturelle turist, men det blev til gode løbeture, god mad og god grøn vin og sangria… Det kan altså også noget ;)

Jeg vil helt sikkert vende tilbage til byen igen engang, da den er ret perfekt til en hurtig getaway. Jeg var nærmest kun i den gamle bydel “Alfama” og områderne omkring det, og det var vildt hyggeligt, stille og roligt og meget lokalt. Virkelig charmerende, og den tilførte lige præcis den ro mit hoved havde brug for.

ll7671

Fun fact; Det er nemmere at købe hash end det er at finde et sted hvor man kan købe en kage. Jeg er aldrig blevet tilbudt hash (og det der er vildere) så ofte i mit liv. Det var over alt!? Det forstod jeg altså ikke helt. Jeg takkede selvfølgelig nej, hvis altså I skulle være i tvivl, ha ha… Og jeg fik aldrig den kage ;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stribet festkjole