Lidt mere vinterferie-stemning

Flæser i Lissabon

ll7660

Jeg nåede jo ikke at skrive så meget om min tur til Lissabon, før turen gik mod det kolde nord med ungerne. Jeg havde heller ikke taget computer med derned, men nogle Instas og snaps (@clamour4glamour) blev det da til -Helt undvære SoMe kan man jo ikke ;) Jeg trængte bare til at få noget sol på næsen, drikke sangria og lige trække stikket fra hverdagen en pixi smule. Og så var billetten til Lissabon lige billigst i det øjeblik. Havde ikke planlagt andet end ovenstående, så det er ikke fordi jeg har været ude at se diverse seværdigheder, men jeg vil sige det sådan, at jeg har spist, drukket og løbet mig gennem byen -Og det var vildt fedt!

Et par outfitbilleder blev det dog til, selvom I jo har set at jeg kun rejste med hvad der kunne være i en rygsæk (inkl. løbetøj og cocktaildress, det skal man jo have plads til, ha ha).

ll7659

Gik all in på flæser, men på Camille-måden så de stadig er lidt rockede. Følte mig i hvert fald godt tilpas i det (og elastik og flæser er mega win når man planlægger at spise sig igennem en by, hæ).

T-shirt fra Iro, læderjakke fra Rick Owens, nederdel fra Maché (lignende), solbriller fra Gucci (lignende) og sneakers fra Converse (of course…) (lignende).

 

2 kommentarer

  • Trine

    Kunne du lokkes til at dele din pakkeliste, når du nu har pakket så imponerende let? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lidt mere vinterferie-stemning