Stemning fra Lissabon

Favorit-striber pt.

ll7673

Udover min fine, stribede festkjole, så har jeg faktisk et par andre favoritstriber for tiden. Jeg er blevet vildt glad for mine stribede bluser fra Samsøe. De holder formen efter adskillige vaske, og det er noget af et særsyn i disse tider (desværre). Jeg har både en variant med blå, lyserød og bordeaux (mærkelig combo, men det fungerer!), og så en med hvid, lyserød og grå. Jeg så lige de var på udsalg her, og jeg tænker faktisk jeg er nødt til at have en ekstra, måske den rød/hvide/blå… De fås også med korte ærmer, sådan en bestiller jeg også hvis jeg alligevel klikker en mere hjem ;)

ll7672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stemning fra Lissabon