Vinterferie <3

Pixi skiløber

ll7643

Ok, hvor vildt er det lige at man kører styrtløb første gang man står på ski? Godt nok i sele, but anyways ;) Sirius har vist sig at være den sejeste skiløber, og han kører bare på hele dagen. Lige indtil benene falder sammen under ham.

ll7642

Jeg var nødt til at  købe en sele til ham på 2. dagen da han bare ville køre selv! Han hviner hele vejen ned ad pisterne, og han vil bare køre stærkt. Jeg er så lykkelig for at jeg kan give skiløb i gave til mine unger, tænk at være sikker skiløber som barn. Det ville jeg gerne have været. Nu er jeg ok som voksen, og jeg lærer stadig meget, men jeg bliver aldrig så dygtig som dem der er vokset op med det. Seje Sirius i Rauland <3

ll7645

Ventetid hvor vi hviler benene mens de store står på ski er også helt ok, melder mig frivilligt til “mommy-duty”:)

ll7646

ll7644

Mor og Sirius ski <3

2 kommentarer

  • Ditte

    Shit hvor er han sød og dygtig! Hvor gammel er han? Min datter blev 2 lige før nytår, men vi droppede skiferien i år fordi vi synes hun var for lille. Satser på hun er klar til løjperne næste år.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vinterferie <3