Weekend-shopping med 20%

Lidt mere vinterferie-stemning

ll7650

Reklame for Visit Rauland (da vi var inviterede for 2 år siden). Selvom der også er sne udenfor nu, når jeg kigger ud af ruderne, så er det altså ikke heeelt det samme som den smukke udsigt i Telemark.

Vi var heldige at have masser af dage med klar luft og høj sol, faktisk var der kun én overskyet dage, så vi kom hjem med fregner på næserne. Skiferie er altså en skøn måde at holde fri med ungerne på!

ll7658 ll7656 ll7657

Ungerne var gode til at tage sig af hinanden og køre sammen, og pisterne i Rauland er meget børnevenlige generelt, da de ikke er overfyldte, og de allesammen leder ned til det samme sted, så det er umuligt at blive væk.

ll7654

Og en lille pizza-pause eller to på pisten kan man jo hurtigt få benene i gang igen ;)

ll7649

Så jeg vendte hjem til weekenden med en flok glade børn, og så nåede jeg også lige at nyde de sidste solstråler inden turen gik ombord på færgen. En af fordelene ved at bo i Aalborg er jo også, at turen til Norge bliver endnu mere overskuelig, når køreturen fra færgen kan klares på under en time. Med køreturen fra Rauland til færgen på 2½ time bliver det overskuelig køretid for ungerne, og det betyder altså bare noget for stemningen på ferien ;)

ll7651

ll7655

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Weekend-shopping med 20%