Postkort fra Rauland

Flashback Friday – Rauland

Reklame for Visit Rauland. Eller, vores første tur derop var en del af et blogsamarbejde, og når jeg nu viser de billeder må jeg hellere markere det korrekt :)

Det ER jo fredag, og hvorfor ikke genoptage en fredagsklassiker med et tilbageblik på de to tidligere ture jeg har haft til smukke Rauland? Altså, jeg ligner jo naturligvis mig selv (hø hø), men på ungerne kan man nemt se at tiden er gået, og hvor går det dog egentlig stærkt med at lære at stå på ski. Selvom jeg er træt af at indrømme det, så er Fifi blevet bedre end mig nu. Det er SÅ nederen at blive overhalet af sin 11-årige datter der synes man kører håbløst langsomt… ;) Det er også vilst at følge Siriius’ udvikling. Første gang legede vi i sne, og hyggede i hytten. Anden gang legede vi endnu mere i sne og kørte på slæde og i år stod han så fint på ski i sele. Tiden går stærkt :)

Det er lige før jeg er sikker på at vi tager derop igen næste år også. Ungerne er simpelthen så glade for området, og det er mega win at man kun skal køre 2,5 time efter man er kørt af færgen (alle der har kørt i bil med børn i over en time ved hvor mega vigtigt det er, ha ha).

Fra vores tur i 2016 (hvor Sirius lige var blevet et år, nååårh!):

ll6649 no4 no9 no19 no25 ll6647 ll6648

Og fra sidste år:

ll7244 ll7226 ll7231 ll7232 ll7233 ll7234 ll7238 ll7240

Og mit skioutfit var præcis det samme i år som det var sidste år:

ll7223

Poc hjelm og goggles, Parajumpers jakke (med flere base layers under), skibukser i neopren fra Sportsmaster, og mine elskede Dalbello skistøvler. Derudover blev mine Hestra handsker i år suppleret af et par skindluffer fra samme firma (bedste skihandsker ever!).

Jeg har endnu ikke købt egne ski, da jeg simpelthen ikke kan bestemme mig. Denne gang lejede jeg et par fra Head, og jeg tror godt jeg kunne committe mig til et par af deres Supershape… På et eller andet tidspunkt. Nu må vi se :)

2 kommentarer

 • Louise W.

  Jeg bliver meget fristet af at prøve det område efter dine indlæg. Hvordan har I boet deroppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   2 gange har vi boet i hytter inde ved pisterne (i Holtardalen), og denne gang prøvede vi en Airbnb hytte). Hvis man har råd vil jeg anbefale at bo inde på området :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Postkort fra Rauland