Mine 3 ultimative luksuskøb

5 dage (med rygsæk) i Lissabon

Sådan her ser man ud når man tilbringer 5 dage i Lissabon, og nægter at betale for andet end håndbagagen:

ll7636

Man får virkelig styr på sine favoritter, og får pakket noget der både er komfortabelt og brugbart på flere måder. Jeg er helt stolt, i rygsækken var der bl.a. både plads til stribet strutkjole, Converse, cashmerestrik, diverse acc, nederdel, t-shirt og komplet løbeoutfit med sko. Fik løbet nogle vildt gode morgenture, bl.a. en fantastisk 11 km tur (med tømmermænd, ha ha) ned til den berømte hængebro. En vildt god måde at opleve en ny by på!

En lettere spontan tur til den portugisiske hovedstad for at få lidt sol på næsen og lidt luftforandring var virkelig tiltrængt. Tog ikke computeren med, da hjertet lige skulle nå at følge med. Der ligger dog en del updates på Insta, og jeg skriver også lige mere om turen snarest <3

ll7635

Dette var selve mit rejseoutfit, og ja, læderjakken følger mig jo som oftest på ture som disse.

2 kommentarer

  • Annette Johansen

    Jeg skal tilLissabon for første gang,kan du give gode tips til hvad man kan nå,at se på 3 dage

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mine 3 ultimative luksuskøb