Skitur til Sölden

Weekend-stemning

Jeg havde lige lyst til at dele nogle af mine private billeder fra weekenden med jer. Når man har været væk fra hinanden i et stykke tid, så er det meget rart lige at lande igen inden man begynder at tale om nyindkøb, ønsker osv. Nu havde jeg jo vist jer billeder fra skiferien i smukke Sölden, men weekend getaways i Danmark kan altså også noget!

Jeg bruger jo ofte vestkysten når hovedet trænger til at blive blæst igennem, og der er virkelig ikke noget som en løbetur langs vandet med lækker musik i ørene. Gratis terapi ;) Så er man lidt bedre forberedt på mandag og en uge i højt gear i ny hverdag. En ny hverdag som jeg er landet godt i, og som giver gode forventninger til 2018.

ll7620 ll7621 ll7622 ll7623 ll7624 ll7626 ll7627

6 kommentarer

 • Smukke billeder!
  Ja, det er den bedste (gratis) terapi :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Præcis, og man skal ikke bestille tid ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går i terapi præcis det samme sted næsten hver weekend, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   God ide, jeg ville også gerne komme der hver eneste weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg stammer fra Nordjylland og savner Vesterhavet så meget. Jeg bor tæt på stranden her i Aarhus, og det er skønt, men Kattegat er bare ikke helt det samme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Enig, den brede, hvide strand kan altså bare noget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Skitur til Sölden