Weekend-stemning

Væbnet med ord og vinger

ll7629

Så er jeg tilbage efter at have været syg, og haft syg familie, i nærmest en uge. Og jeg er faktisk ikke heeelt sikker på at jeg er ordentlig frisk endnu. Sådan en maveomgang tager tid, og lad os bare være ærlige og sige, at der kommer til at gå lang tid før jeg kan spise hellefisk igen. Hvorfor er det mon, at man aldrig kaster op efter man har spist f.eks. chokolade? Det ville da være lidt mere praktisk hvis man ikke havde lyst til dét i en periode ;)

ll7631

Nå, men lørdag trængte jeg til luft, og tog ind og så den nye film om min absolutte yndlingsdigter; Michael Strunge. Den kan bestemt anbefales, og man får et godt indblik i hans liv fortalt af dem der var tættest på ham. Jeg kunne godt have ønsket mig meget mere om samtidens musik- og kulturliv han færdedes i, men så var filmen sikkert blevet for lang og upræcis.

ll7630

Jeg var i en rigtig “Camille-klassiker” med glimmer og leopard tilsat blød cashmere, og det føltes skønt at være i et outfit jeg også kunne have båret i bloggens spæde begyndelse for 9½ år siden. Det vil jeg til at gøre mere, ligesom jeg finder det befriende at vende tilbage til de umiddelbare og ikke-opstillede billeder taget i situationer og på farten. Føler mig mere end nogensinde væbnet med ord… og vinger ;) Back to basics <3

ll7628

8 kommentarer

 • Helena

  SÅ fedt at ha dig tilbage, og med billeder igen, fra her og der. I love it 😊
  Kan betro dig, at jeg indimellem har savnet dine indlæg og outfitbilleder, og har kigget lidt rundt efter andre bloggere til inspiration, men det er jo bare helt til hest! Er SÅ meget ikke til de gængse bloggere og deres liv – men DU er både hyggelig, sej, ‘almindelig’ og inspirerende på samme tid. Der ER ikke andre som dig. Så tak fordi du er tilbage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Bøgeskov

  Hejsa. Du ser bare altid skøn ud…Jeg sad og kiggede tilbage i dit arkiv forleden og måske er det bare mig og min pc men jeg synes der er mange billeder der er erstattet af et “billede” der fortæller at der skal updateres for 3rd party hosting”??Måske mener maskinen at det er mig der skal foretage mig noget.Er ikke så god til det men it :-) Tak for en dejlig blog.Kh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hmm, det er Photobucket der driller fordi jeg ikke længere betaler til det, typisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er helt vild med at din stil bare holder – helt fra bloggens begyndelse til nu. Så sejt, fordi det viser at din stil netop er personlig, og du ikke bare hopper med på enhver trend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Præcis, mange tak det er også det jeg gerne vil formidle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Weekend-stemning