Personlig update

Nyt år, ny begyndelse.

ll7602

Nej, det er ikke en reklame for Royal Copenhagen, men meget symbolsk på de seneste mange måneders tænksom kaffedrikning. Det føltes både fantastisk og en pixi smule skræmmende at logge ind på bloggen i dag. Det slog mig lige, at jeg kun én gang tidligere har været så lang tid væk fra jer, og det er næsten 9 år siden! Pausen har gjort mig godt, eller lad mig sige det sådan, at der ikke rigtig har været et alternativ. Jeg kan ikke skrive til jer når jeg er i mørke. Jeg kan simpelthen ikke sprede dårlig karma, og jeg kan heller ikke skrive om pæne sko når jeg selv er i opbrud. Eller dvs. det er egentlig rart at tænke på noget andet, men det har været sværere end som så. Jeg kan heller ikke skrive i detaljer om hvad der rør sig for mig. Dels fordi den slags ekstremt personlige oplysninger er en motorvej til et skråplan, hvor man ender med at udlevere sig selv og dem man holder af, og dels fordi det jo hverken gør tingene værre eller bedre at vi har delt alle detaljer.

Jeg kan dog sige, at 2017, ligesom alle de foregående år, har været et år med både godt og skidt. Jeg har oplevet stor glæde bl.a. ved at rejse med mine unger og ved at få nye kollegaer og opgaver, men har også oplevet den store sorg det er at kaste håndklædet i ringen i forhold til et ægteskab.

Begyndelsen på 2018 er selvfølgelig præget af afslutningen af sidste år, men det er også præget af et lysere sind og en lysere fremtid. Allerede nu har jeg flere rejser i kalenderen, bl.a. endnu en skitur med ungerne og en tur til LA og Vegas i foråret. Den store knude i maven er erstattet af bobler der varmer og signalerer begyndelsen på noget nyt og godt. Jeg kan læne mig tilbage i stolen lige nu og sige, at jeg er lykkelig. Sådan helt ind i hjertet, og hvilken bedre start på et nyt år kan man ønske sig?

Jeg vender tilbage i morgen med lidt updates fra jul og nytår. Bl.a. blev noget af tiden brugt i Sölden i Østrig med at stå på ski (smukkeste skisportssted ever, tjek min Instagram, og i øvrigt også der James Bond “Spectre” er filmet), og nytåret blev fejret med ungerne i vores faste base efter alle kunstens regler.

Jeg er den største fan af hverdagen, og nu har hverdagen igen indfundet sig både privat og her på C4G. 1000 tak fordi I har ventet på mig, jeg har savnet jer <3

Cx

20 kommentarer

 • Jette

  Dejligt at høre, at du tager hul på 2018 med lykkefølelse i hjertet, og at du er tilbage på bloggen. Du har været savnet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Jette, det er sødt af dig at skrive :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Godt at have dig tilbage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dejligt at have dig tilbage. Du er og vil altid være min yndlings blogger(rock)babe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Bedste kompliment Line, mange tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Dejligt at have dig tilbage! 😍 (Du kan sikkert se på Analytics hvor mange gange jeg har været inde og tjekke bloggen for nyheder! 😉)Hurra for at vi alligevel kan følge dig andre steder. Godt nytår, smukke C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   1000 tak skal du have AM, så fedt at se “jer gamle” læsere stadig kigger forbi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Det er så dejligt at høre, at der er lys hos dig igen ❤️ Det må være afsindigt hårdt at gå igennem sådan en hård tid. Ønsker alt det bedste for dig og dine 3 guldklumper ❤️
  Det er så dejligt, at du er tilbage på bloggen. Du har været savnet 😍
  Knus og kærlige tanker til dig og børnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have Karina. Og ja, lys for enden er en rigtig god ting, jeg er virkelig også lykkelig over det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor dejligt du er ovenpå igen og er tilbage på bloggen. Har savnet din fine blog. Glæder mig til at følge med i 2018 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Mette, håber jeg kan leve op til det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine johansen

  Dejligt at have dig tilbage, det virkelig rart!

  God aften
  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår… og godt, at høre, at du starter dit, men glæde og lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Lise, der er hermed store forventninger til 2018:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Dejligt at du er tilbage – du har været savnet! Rigtig godt nytår! Jeg glæder mig til at læse med i 2018! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Sandra, og godt nytår til dig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Marie

  Er også glad for at du er tilbage😊 Jeg savner dine indlæg om musik. Måske du kan lokkes til at lave flere af dem i 2018😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak -God pointe, det vil jeg bestemt gerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Personlig update