Weekend-status

Mine 3 ultimative luksuskøb

Man kommer nemt til at fokusere på nye tendenser og at købe nyt, især når en ny sæson bliver skudt i gang. Derfor vil jeg også bruge lidt tid på at reflektere over de ting jeg har i forvejen, og bringe dem i spil i nye kombinationer.

Jeg har 3 ting som jeg betragter som mine ultimative køb. 3 ting jeg til enhver tid ville købe igen, og som jeg på ingen måde nogensinde kan forestille mig at skille mig af med.

3 ting som kan få en t-shirt og jeans til at se super lækkert ud (for nu at bruge en rigtig mode-floskel, men det er jo faktisk lidt sandt).

Vi er ovre i den meget pricey afdeling, og det er også derfor de er ret ultimative. Jeg havde faktisk ikke regnet med at jeg allerede ville eje dem på nuværende tidspunkt (og som mange af jer nok har bemærket endda har gjort i et godt stykke tid). Inddirekte kan jeg faktisk takke jer for at jeg har kunnet prioritere mine penge således, for selvom jeg synes lærerlønnen er super god, så er det bloggen her der har kunnet forsøde tilværelsen lidt mere på modefronten gennem årene.

ll6397_zpsir65veco

Det første er mit herreur fra Cartier. Jeg synes det er det pæneste ur i verden, og ligemeget hvad jeg har på så passer det til. Jeg går egentlig ikke fast med ur til hverdag, jeg bruger det mere som et smykke. Jeg har vænnet mig til altid at have computer eller telefon indenfor rækkevidde. Det kan bare noget som et armbånd ikke kan (udover at fortælle tiden, tøhø).Et løstsiddende herreur i vild kvalitet har bare noget coolness.

ll4895_zpspc2xqryz

Anden ting er en klassisk Chanel-taske. For mig er den nyere “Boy” model i sort den ultimative ift. min stil og smag. 2.55’eren er naturligvis også lækker (ligesom rigtig mange andre Chanel-tasker!), så det er jo bare med at finde favoritten. Mærket er i for for sig underordnet, det kommer jo meget an på hvad man er til, men jeg er super glad over at kunne tilføje min absolutte favorittaske til min garderobe. Omend jeg husker købet som værende næsten grænseoverskridende vildt, så har jeg aldrig fortrudt det!

ll7289

Sidste ting er min skindjakke fra Rick Owens. Købte den da jeg ventede Sixten (og ikke helt kunne gennemskue om jeg kunne passe den, ha ha), og det er bare det sejeste stykke overtøj jeg nogensinde kommer til at eje! Vildt luksuriøs og samtidig underspillet lækker. Den er så blød at den kan bruges som cardigan under andre jakker, og så tidløs i sit snit at jeg ikke kan forestille mig min garderobe uden den.

Jeg kunne selvfølgelig sagtens udvide listen, men jeg synes der er noget vigtigt i at kunne holde sit valg på 3 meget forskellige ting, der alligevel har en del til fælles.

Måske skulle jeg tage en runde på ultimative boligting også? Hvilke ultimative (drømme)køb har I?

10 kommentarer

 • Anja

  Hej Camille
  Overvejer stærkt en Rick Owens men er i tvivl om str – hvilken str har du din i? Tror vi er meget samme str ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er str 40 (altså som i de italienske str. så ca. en 36) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jaaaa til boligting også 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A

  Ja dejlige ting du fortjener dem, men vel også din bil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Bilen er bestemt også et hit, men den er svær at tage på ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fedt indlæg Camille. Drømmer også om en Rick Owens jakke, men bliver desværre ikke på nuværende tidspunkt.
  Ja tak herfra til et indlæg om boligting :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Cool, det er på to-to listen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har fulgt med her på bloggen i maaaange år, og har altid beundret dit ur. Det er simpelthen så flot! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt med jer “gamle” læsere, og tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Weekend-status