Wanted Wednesday - Julefrokostkjoler

Stilhed

ll7597

Jeg har været stille endnu engang, og sådan vil det måske være i kortere perioder her den kommende tid. Lysten til at skrive til jer har jeg stadig, men overskuddet mangler pt. Jeg vil være ærlig og skrive, at det er mit privatliv der gør at det ikke lige er bloggen der har topprioritet pt. Det hele er en anelse uoverskueligt i disse tider, og ville ønske jeg kunne skrive lidt mere om det, men privatlivets fred må have absolut topprioritet for mine nærmeste lige nu.

I høre meget mere på et andet tidspunkt, men lige nu kan min hjerne kun lige fungere ift. hverdagsting og det der (ret fantastiske) job jeg har i virkeligheden. Men tænker faktisk jeg trænger til lidt adspredelse snarest, så tror jeg holder ved min “Black Friday” tradition, og poster mine favoritkøb og rabatter til jer.

Håber alt er vel ude bag skærmene hos jer!

Cx

6 kommentarer

 • Anne

  Fin og ærlig prioritering – omend pga trist baggrund. Så håber det kommer til at gå bedre med det der fylder i privatlivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Håber du snart får mere overskud igen – både fordi du er savnet på bloggen, men selvfølgelig mest for du og dine nærmestes skyld <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snowdrops

  Det vigtigste er at passe på sig selv og sine. Når alt er godt, kommer overskuddet, tiden, smilene og kærligheden.
  Må tankemylderet blive lige så let som snefnug og flyve væk lige så stille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Camille, masser af tanker herfra ❤ du skriver bare, hvis jeg kan hjælpe med noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Varme tanker og kram til dig. Jeg håber at tingene løser sig på bedste vis ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Du må aldrig føle at du skylder dine læsere noget som helst. Famlie, venner og job er det vigtigste, og så må blog komme derefter. Vi skak nok være her – pause eller ej – os trofaste læsere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday - Julefrokostkjoler