Flashback Friday

Når man smider sin make-up pung væk…

… Så er man nødt til at købe noget nyt make-up. Ja, er pænt distræt for tiden, så det er lykkes mig at smide al min vigtigste make-up væk. I et par uger har jeg lånt noget af min mors ekstra, men jeg savnede virkelig mine egne ting.

Så måtte bide i det sure æble, eller dankort om man vil, og restocke på favoritterne. Det tvinger selvfølgelig også en til at reflektere over hvad man rent faktisk bruger.

Jeg er generelt ret glad for alle mine MAC produkter, så besluttede mig for at gå all in, og så få nogle ultra lækre produkter.

Det her er hvad jeg endte op med:

ll7572

ll7573

Farvet dagcreme som man kan semine fregner igennem, uundværlig strobe cream, 2 sticks som jeg bruger som concealer og til contouring, en flydende sort eyeliner, øjenbrynsblyant, blush og så en lys og en mørkere øjenskygge. Derudover har jeg selvfølgelig også en mascara og en pudder (ligeledes fra MAC, men her havde jeg ekstra) og så glemte jeg faktisk at købe en sort eyeliner blyant, så jeg må afsted igen (bruger en kombi af flydende og fast eyeliner). Mistede også mine pensler, så har købt det mest nødvendige, en til øjenskygge og en til blush som er nem at have med, vigtig detalje.

6 kommentarer

 • Helena

  Hvordan kombinerer du flydende og fast eyeliner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg lægger først en blød, rimelig bred streg med blyanten, og så lægger jeg en smal, flydende streg helt inde ved vipperne (for at få dem til at synes ekstra tætte). På den måde får man et lidt smokey-look.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille,
  Sikke nogle lækre ting du har købt. Hvad er navnene på øjenskygger og blush?
  Laver du ikke en make-up tutorial på et tidspunkt hvor du bla viser din kombi af flydende og fast eyeliner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Retrospeck og Satin Taupe (til hverdag, har nogle med lidt mere farve til fest) og så blushbaby.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvilke to øjenskygger bruger du? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tilhverdag bruger jeg Retrospeck og Satin Taupe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday