Back to the roots

Joyride…

ll7555

Nogle gange giver livet lige en reminder på hvad der er det vigtigste. Sådan en har jeg lige fået. Det her er resterne af det der var vores bil, efter den havde taget mig med ud på ufrivillig køretur. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg er helt ok! På mirakuløs vis slap jeg med blå mærker og hovedpine (fra helvede, but still!). Alle airbags blev udløst på nær den forreste (vidste ikke der var en i taget?), og mine fine, gode bil passede bare så godt på mig. Jeg er super taknemmelig, og føler mig simpelthen så heldig! Og jeg takker hvem end der holder hånden over mig for at jeg ikke havde ungerne med.

Lad os konstatere, at det godt kan betale sig at købe en bil med ordentligt sikkerhedsudstyr. Hvad der lige skal ske på bilfronten nu kan jeg simpelthen ikke finde ud af, tænker jeg må ud i noget leje-halløj indtil jeg er landet ordentlig i alt det her. Det er sgu egentlig også lidt irrelevant i det store billede, men hverdagen skal jo hænge sammen. Nu jeg er så heldig at der venter en ganske almindelig hverdag efter min efterårsferie er overstået <3

Deraf forklaringen på stilheden i denne omgang, men hverdag er jo min favorit, så den skal også indtræde her igen :)

9 kommentarer

 • Trins

  Chok!
  Lige en hilsen fra mig! Er lidt tom for ord, men er bare glad for at du er ok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Puha sikke en ubehagelig oplevelse Camille. Det er godt at høre at du er ok og kan fokusere på taknemmelighed osv., det må have været et chok. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak, og ja man får lige sat tingene i perspektiv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  For pokker da skønne Camille. Godt at du er okay 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak tak, og ja føler mig pænt heldig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det må have været en ganske forfærdelig oplevelse Camille, men hvor er det godt at høre, at du er okay. Det var sørme da også godt, du ikke skadede din ryg igen. Håber du får en god ferie trods alt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak! Jeg var simpelthen så bange for at ryggen var røget igen, men mirakuløst ser den ud til at være sluppet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puhh det ser ikke rart ud, godt der ikke skete dig noget. Kan sagtens sætte mig ind i din situation. For to måneder siden blev mine børn og jeg påkørt bagfra. Vi holdt stille og skulle dreje til venstre, men der kom modkørende. En und mand opdagede ikke, at vi holdt stille, så han kørte op bag i vores bil med 80+ km i timen. Vores bil var væk helt frem til børnene sæder. Vi blev alle kørt akut på Aalborg sygehus (i hver vores ambulance). Børnene slap uden en skramme. Jeg selv slog nakken og døjer fortsat med lidt gener, men har en forhåbning om det snart går helt væk. Heldigvis fik jeg nogen til at ringe efter min kæreste, og han havde sin søster med, så de kunne tage med vores børn i deres ambulancer, ellers havde børnene skulle afsted alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Back to the roots