Paint it black

Flashback Friday

Tager lige en klassiker op igen, nemlig mine fredagstilbageblik. Denne gang har jeg været i gamle arkiver for at finde egnede outfits til sæsonens kommende festlige lejligheder, både de mere formelle og uformelle. Havde faktisk helt glemt at jeg havde et sæt med pailletjakke og shorts, det tror jeg godt kunne trænge til at blive luftet snart. Kombinationen af pailletleggings og casual skjorte (eller strik) kan altså også noget, og det samme med en fuldstændig over the top pailletkjole uden nævneværdige accessories.ll1268_zpsri4c07td ll1283_zpsr0ni0y46 ll3247_zps8bbhpcqy ll4250_zps4ed5bdd0 ll4522_zpsu6eoeyn2 ll4603_zps1c5ebb79 ll6316_zpsgzxc2ut5 ll6348_zpsuzo9qzek

4 kommentarer

 • Tina KH

  Meget smukke billeder og du er virkelig smuk uanset hvilket outfit:-)
  Den lange grå kjole klæder dig så meget. Og du er elegant med håret opsat.
  God weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak Tina, håber du har haft en god weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Elsker faktisk også dine gamle outfits. Din krop er to-die-for i din blå glimmersag! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Paint it black