Wanted Wednesday

Status

ll7552

Stilhed. Ikke af den planlagte slags, men en naturlig stilhed som jeg har haft brug for. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været fuldstændigt fyldt op af at blogge. Jeg har gjort det i over 9 år, og selvom det er blevet en naturlig ting for mig, er det også noget jeg konstant reflekterer over.

Jeg er blevet 35. Jeg er mor til 3. Jeg har virkelig godt gang i mit lærerliv. Ting som har ændret sig markant siden jeg begyndte at blogge. Det er gode ting, men det er også ting der tager rigtig meget tid. Og den tid bliver der bare ikke mere af i døgnet. Derudover vil jeg også have tid til at være en god kæreste, læse bøger (det er bare ikke nok at kunne recitere Oscar Wilde i søvne, og have læst samtlige fagfaglige teenageromaner), og måske endda rejse en smule mere.

Men dette er på ingen måder et farvel-indlæg. Jeg smutter ingen steder endnu. Jeg tænker at vi jo vokser og udvikler os sammen, det plejer vi jo. Det er bare en forklaring på, at bloggen af og til har været lidt stille, og måske kommer til at være det af og til endnu. Lige indtil jeg finder den rigtige form på det hele. Der er bare forskel på at være 19 og stå og posere i solnedgangen (og få våde sko) for at få det perfekte outfitbillede, og så være 35. Det ene udelukker ikke det andet, og derfor får I faktisk lige præcis sådan et billede her i indlægget. Og jeg fik rent faktisk mega våde (Chanel!) sko, billedbeviset ligger på Insta ;)

Cx

6 kommentarer

 • Anja

  Jeg følger med trods pauser :-)

  Venligst Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Også mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du må aldrig stoppe!! Hold alle de pauser der er nødvendige, men stop aldrig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  jeg har være en trofast læser i mange år og vil fortsat være det😃 Men ih hvor kunne jeg godt tænke mig at det var muligt at bladre i dit gamle arkiv😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Følger også med trods pauser. Elsker dine outfit billeder og din stil. Du er en inspirationskilde til god stil – så bliv ved med det… 35 år eller ej;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have Louise, I will :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday