Status

Norge <3

Indlægget er sponsoreret af Visit Norway

ll7223

Nu har jeg jo for nyligt fyldt bloggen med billeder af palmestrande fra sommerferien, hvilket naturligvis har sin charme. Noget andet der bestemt har sin charme er skiferie, og for mit vedkommende skiferie med ungerne! Vi har jo været afsted på ski i Norge år, så tænker ikke mit ski-gear skal luftes denne sæson. Omend det frister pænt meget at smutte med færgen til Norge, køre et par timer og bo i en hytte direkte på pisten. Kunne godt lige fejre det nye år deroppe med ild i pejsen, rødmende kinder og vin i glasset. Det er virkelig en helt fantastisk form for familieferie. Ud at være aktiv om dagen, og så hygge i hytten med brætspil, bøger og lækker mad om aftenen.

no16

De gange vi har været afsted har vi prioriteret skiskole til ungerne, og det kan varmt anbefales. Begge gange vi har været der har der været en instruktør der talte dansk, og det betyder en del når man i forvejen er usikker på skiene. Fra aldrig at have haft ski på gik begge ungerne til at køre bedre end mig på bare 3 skiferier, de lærer så vildt hurtigt (og er lidt mere frygtløse end mig, tydeligvis).

no1 no2

Generelt er Norge bare utrolig familievenligt at tage til, ungerne kan være trygge på pisterne og de kan forstå sproget der bliver talt. Vi har udelukkende kørt alpint, og hver gang aftaler vi, at næste gang så skal vi prøve langrend. Er ret vild med at løbe i naturen, så forestiller mig det må være ultra smukt og lækkert på ski!

no6

Vil vildt gerne afsted en gang om året, også så ungerne får det holdt ved lige, og så dyrt er det jo egentlig ikke. Lige pt. ligger der godt nok ikke noget i kalenderen -men det kan der jo nå at komme endnu, sæsonen er jo ikke engang begyndt endnu ;)

no25 no9    no19

 

6 kommentarer

 • Lisbeth

  Hvor gamle vil du sige at børnene skal være for at det er sjovt for både børn og voksne at komme på ski?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Vi havde Sirius med da han var 1 år, og han kunne nemt lege i sneen og hygge sig med kælk. Det at stå på ski synes jeg man skal være 3 år for, og så på skiskole hver dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi elsker også skiferie herhjemme. Vi har primært været i Østrig og Frankrig, men overvejer at klemme en tur ind evt til Norge henover nytåret. Er der nogle særlige områder med hytte på pisten, du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Vi har været i Rauland to gange, og det er virkelig et super sted med børn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle

  Hej Camille. Skal afsted på ski, og vil gerne vide hvor din skijakke er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Status