Første skoledag <3

Status

I får bare lige en hurtig lille status fra mig, nu jeg heller ikke tjekkede ind i går. Jeg er (desværre) ikke på ferie i denne omgang, jeg har simpelthen bare travlt. Nye elever og arbejdsopgaver betyder selvfølgelig lange dage, møder og planlægning fra min side. Derudover skal begge børn også lige i gang med skolen (igen og for første gang). Det går i øvrigt bare super godt, men man skal lige finde rytmen igen. Og ja, det er stadig topnederen at pakke skolebøger ind, men det er som om det kommer bag på mig hvert år, at ungerne skal have det. Man kan jo få alle mulige smarte løsninger, og alligevel står jeg i lampens skær en sen aftentime og bakser rundt med noget random papir hevet op fra kælderen, som er nødt til at blive forstærket med tape.

Status på 2. dagen er 4 indpakkede bøger (mangler 3, muligvis flere, udskyder problemet til de skal bruges), 1 mistet madkasse og 1 mistet drikkedunk. Heldigvis også 2 glade børn, det er jo vigtigst. Men øh, kan vi snart komme ind i hverdagsrytmen igen, please?

Men nu er der snart weekend, endda en med gode planer og hygge med venner. Vi får desværre ikke tid til vestkysten, omend jeg virkelig ville ønske det. Forhåbentlig snart.

ll7527

2 kommentarer

 • Lena

  Jeg var lige i Netto i dag og så, at de har bogbind coverstof for 10 kr. stk. Det kender du som skolelærer jo helt sikkert nok, men jeg har ikke set det før og det er da for genialt! Selvom jeg har tre skolebørn, har jeg aldrig lært at pakke bøger ind, så resultatet ligner altid noget der er løgn. De her cover kan børnene jo endda selv tage på 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Og det er jo SÅ smart! Vil holde øje med dem næste gang jeg er i Netto. Nu har jeg fået pakket bøgerne ind for denne gang, men de kan jo gemmes!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Første skoledag <3