Lækkert basis efterårssæt på udsalg

Miami – Hotel i Coconut Grove

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7501

Som jeg skrev i indlægget om vores første hotel/lejlighed, så blev vi flyttet til en ny lejlighed (eller faktisk var det to!) da pool og altan skulle renoveres. Firmaet “Lyx” der ejede den første lejlighed vi boede i havde bl.a. også lejligheder i bydelen “Coconut Grove”, og de tilbød os vi kunne flytte dertil i stedet. Og sikke et bytte, det var vi virkelig glade for også at have oplevet. I kan se lejligheden lige her.

Jeg kan virkelig ikke sige nok pænt om “Coconut Grove”. Det er et fantastisk kvarter! Vi boede lige overfor et supermarked der hed “The Fresh Market”, hvor man kunne få friskfangede, kæmpe (!) hummerhaler til $10, kammuslinger netop hevet op fra bugten ved siden af og generelt både fisk og kød i enormt høj kvalitet. Masser af frisk, udskåret eksotisk frugt, og lokale råvarer. Sågar fandt vi glutenfrit brød, noget som ellers er totalt mangelvare i USA. Det supermarked siger en del om området, meget lokalt orienteret og lækkert.

Få hundrede meter fra lejligheden var der noget der hed “CocoWalk” hvor der var masser af små, fine butikker og restauranter. Her kunne man finde surfshops og en god kop kaffe -og ingen store kæder og fast food.

ll7511

Vi boede i én lejlighed med to soveværelser (og stue), hvor min mand, Sirius og jeg sov. Lige overfor havde vi også en lejlighed med soveværelse og stue hvor Sixten og Filuca sov. Det var de to sidste lejligheder for enden af en gang (og delte bagvæg i soveværelserne), så vi havde bare dørene til at stå åben mellem dem. Når vi gik i seng blev yderdørene lukket med elektronisk lås og kode, som ungerne nemt kunne åbne. Derudover var der 24 timers security der sad i receptionen (det var der også det første sted), så vi følte os altid meget trygge. Hvis vi bare selv skulle have booket lejligheden, så havde vi nok bare nøjedes med at booke lejligheden med 2 soveværelser, da sofaen i stuen også var en sovesofa, så der kunne vi godt have været. Men det var da super lækkert med den ekstra plads!

Lejlighederne havde et rigtig fint køkken, ligesom den anden, så vi lavede mad hjemme (med råvarer fra “Fresh Market”) næsten hver dag. I ungernes køkken lagde vi små treats til hvis man blev sulten og tørstig om natten, så hyggeligt.

ll7502

I gården var der en lækker pool, som vi havde for os selv. Det er privatejede lejligheder, og de andre ejere var åbenbart ude at rejse el. lign. Uhm, savner allerede mine “Bahama Mamas” ;) Der var masser af fine, forskellige pool-møbler, så hvis man ikke fik slappet af var det ens egen skyld ;)

ll7503

ll7504

Vi kunne kigge lige ned i poolen fra vores altan, og nårh ja, også roséen ;)

ll7509

ll7507

Der var også opstillet hvad vi syntes var verdens største “Kitchen Aid” grill (x 3! Hvem vidste de lavede grill?), og dem brugte vi selvfølgelig også til at lave vores egen backyard barbecue. Imens kunne ungerne snuppe sig en late night swim.

ll7506

Derudover var der også træningsrum (det var der også i den første lejlighed). Det er ret nødvendigt i Miami, da det er nærved umuligt at løbe udenfor. Jeg opgav, det var simpelthen for varmt. Så måtte en tur på løbebånd i stedet.

ll7508

Og vigtigst af alt (eller næsten, ha ha), vi kunne se HBO, og gik dermed ikke glip af “Game of Thrones” premieren ;)

I kan som sagt se mere om den her. Klart det bedste sted vi boede, men også dyrere end det første. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage lidt rundt i Miami og opleve forskellige kvarterer, for der er virkelig stor forskel, og det hele er med til at give et samlet billede af byen.

5 kommentarer

 • Rikke

  Lækkert sted. Vi er også begyndt at kigge mere på lejlighedshoteller når vi rejser. Så man har køkken og kan købe nogle af de lækre ting de har på markeder og i butikkerne.
  Var I oppe og snuse omkring Bal Harbour? Man plejer jo at have mere med hjem fra USA, end man rejste derover med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Lejlighedshoteller er et must for os når vi rejser. Ellers er det for dyrt og besværligt med børnene. Og nej, det nåede vi desværre ikke. Dagene går alt for hurtigt, og vi prioriterede også dase-dage ved pool eller strand :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frugt og grønt i Florida er bare så gennemført lækkert!
  Fedt at I havde mulighed for at lave mad selv. Det er bare en meget mere autentisk oplevelse, og man ser andre sider af et land end ellers, når man er ude at handle ind.
  Og barbecue ‘n pool, what’s not to like :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Præcis, jeg er også stor fan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Årh elskede også Coconut Grove, vi besøgte området sidste sommer. Kan til en anden gang varmt anbefale burgers på Lokal, som ligger 100 m fra Coconut Walk. De bruger lokale ingredienser og har også gode øl.

  PS Kan også varmt anbefale Floridas vestkyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lækkert basis efterårssæt på udsalg