Farvel sommerferie

Lækkert basis efterårssæt på udsalg

Indlægget indehholder reklame/affiliate links.

Ja, sommertøjet har jo ikke været en videre god investering i år. Heldigvis er jeg jo ikke typen der skifter garderoben ud hver sæson efter nye (underlige, ha ha) trends, så mine sommerkøb er helt sikkert lige så gode næste sommer. Men øh, mon jeg husker på, at jeg så ikke behøver købe en masse nyt der? Det kender I vist lige så godt som jeg selv svaret på… ;)

Til gengæld er der gode køb at gøre lige nu på klassiske efterårvarer, som tilsammen vil udgøre et virkelig lækkert outfit -Hvis I spørger mig. Alle tingene er hentet fra udsalget inde i min Boozt-shop, og har valgt ting der stadig er i masser af størrelser:

ll7500

Jeg er selv på jagt efter et par gode læderbukser (dem jeg har er efterhånden slidte), og jeg kan ikke helt finde ud af om det skal være leggings eller lidt løsere bukser.

Strik med striber i god kvalitet er gennemgående for alle mine år på bloggen (nu 9 i alt, og helt sikkert lige så mange stribede strikketrøjer, ha ha). Den oversize bomber er et super (og lidt mere casual) alternativ til bikerjakken. Begge to jakkemodeller jeg er yderst glad for. Og ankelstøvler kommer vi jo heller ikke udenom, enten helt klassiske eller lidt mere typisk rock med spænder. Begge klassikere.

Find som sagt det hele her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Farvel sommerferie