Skagerrak

Hobie Beach

ll7516

Her er et lille postkort, og et tip til en alternativ strand end de kendte på Miami Beach. En af dagene kørte vi mod Key Biscayne, et område på en ø lidt syd for Miami Beach men stadig landfast via broer. Det er et mere familievenligt og stille område, men så langt nåede vi slet ikke, for vi gjorde stop på Virginia Key. Det er øen lige inden Key Biscayne, hvor vi fandt en lille strand i vejsiden med stille vand, palmer og lokale. Man kan ikke misse den, det er lige ved vejsiden efter man har passeret den første bro. Den hedder “Hobie Beach”, og er også kendt som et godt windsurfer sted. Da der så også kom en ice cream truck var jeg helt solgt!

ll7518

ll7517

ll7519

Det var super lækkert at sidde på en dejlig strand, og så have udsigten ind mod Miami’s skyline i baggrunden.

ll7522

Det tager selvsagt ikke mange minutter at køre dertil, og parkering er gratis, hvis man altså kan finde en plads. Det kunne vi ikke, og blev de heldige ejere at en ægte amerikansk p-bøde (som jeg håber vi fik betalt rigtigt herhjemme fra).

Vandet er lavt et godt stykke ud, og som I kan se var det første stykke dejligt stille og ungerne kunne nemt gå ud alene.

ll7524

Det er i øvrigt Miami Seaquarium man kan se i baggrunden. Oplagt at besøge nu det er så tæt på, men tjek lige deres enlige spækhuggers leveforhold ud inden. Noget de har modtaget en del kritik for. Vi vurderede i hvert fald at vi ikke havde lyst til hverken at vise ungerne det, eller lægge vores penge der i denne omgang, men det er jo helt op til den enkelte.

ll7523

ll7521

Ah, her kunne jeg altså godt lige tage tilbage til i weekenden… min bank er helt sikkert ikke enig dog, øv!

ll7520

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Skagerrak