Besøg på Kennedy Space Center

Farvel sommerferie

ll7499

Øv, så er ferien forbi for mit vedkommende. Den har været dejlig lang, så kan bestemt ikke brokke mig, men kan man ikke altid bruge en uge til? Især hvis det blev en uge med lækkert solskin så jeg kunne tilbringe den ved Skageraks bølger og få vind og saltvand i håret <3

En ferie med både Nibe festival, Miami, vestkysten -og alt for meget regnvejr herhjemme, så er batterierne vist så opladede som de kan være. Har fået lavet alt for lidt af de praktiske ting jeg havde sat mig for, men sådan går det jo næsten altid.

ll7498

Lærerjobbet er lidt en underlig størrelse når det kommer til sommerferien. Alt er nulstillet når man vender tilbage, eleverne man modtager er enten nogle helt andre end dem man sendte på ferie, eller også har de forandret sig i løbet af ferien, og er alligevel ikke de helt samme der vender tilbage. Arbejdet skal planlægges på ny, nye kollegaer er kommet til (og i år er jeg den -næsten- nye!), og man skal til at finde sig til rette og på plads igen. Men det er nok også derfor jeg elsker det. Der er ikke to dage der er ens, og man bliver konstant udfordret på selvfølgelig sin faglighed, men også sine sociale kompetencer og relationer. Jeg glæder mig -og glæder mig til at jeg kan sove lidt længere i weekenden igen lige om lidt :) Nej, man vender sig aldrig til at stå tidligt op. Jeg troede det kom med voksen-point’ene, men det gør det altså ikke! Eller også har jeg bare ikke helt nok endnu… ;)

ll7497

T-shirt fra surfshop i Key West, shorts fra H&M og nye solbriller fra Gucci (fandt endelig et ok alternativ til Chanel).

6 kommentarer

 • Mette

  Lyder nu som en vildt dejlig ferie :-) Miami ser da for skøn ud :-)
  Skal lige høre dig Camille, om du har fundet ud af, hvilket nummer dine fine Modo-briller har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det har jeg! Godt du skriver igen, for kunne simpelthen ikke finde kommentaren. Den hedder 4049. Undskyld forsinkelsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Mange tak for svar og er i øvrigt så enig med Anne. Tak for en super god blog :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have mette :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes, det er så fedt, at du har valgt, at du skal være skolelærer og ikke leve af din blog!

  Misforstå mig ikke, mange andre fuldtidsbloggere er dygtige, men jeg synes bare, at man virkelig kan mærke, at du gør det hele af lyst og ikke af nød. Det skinner igennem alle dine indlæg, og du er en kæmpe inspiration!

  Godt nyt skoleår! For mig har august altid været “nytår”, for det altid der, man starter på ny :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Anne, det er jeg glad for at høre. Jeg ville aldrig overveje at blive blogger på fuld tid, det er slet ikke noget for mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Besøg på Kennedy Space Center