Verdens bedste løbe/fritidsjakke

Besøg på Kennedy Space Center

ll7496

Inden vi tog til Miami planlagde vi hvilke seværdigheder vi ville se. Der er jo rigtig mange gode forlystelsesparker især i Orlando, og alle voldsomt dyre at tilbringe en hel dag i. Vi besluttede at køre mod Orlando (ca. 3,5 time fra Miami), og så snuppe en overnatninger deroppe, og så hjem igen. Det gav os tid til 2 parker, og valget faldt på hhv. Kennedy Space Center og Universal Studios -Begge super valg som vi på ingen måder fortryder. Det betød at Disney World og Sea World blev sorteret fra. Disney World fordi vi var der i Paris i efterårsferien, og selvom det ikke er helt det samme, og vi helt sikkert sagtens kunne bruge meget mere tid der, så er det trods alt nemmere at tage turen til Paris igen en anden gang og opleve det. Sea World skulle primært være for Sixtens skyld, han er jo den store fiske-ekspert herhjemme, og desuden er der også et ret stort akvarium i selve Miami (som vi dog ikke besøgte), så det blev nedprioriteret.

ll7495

Børnene var egentlig ikke med på råd, og jeg tvivler på at de ved de andre nævnte parker eksistererede. Der var jo ingen grund til at skuffe dem, og vi syntes det var en alt for stor beslutning at lægge over på dem.

Vi var simpelthen nødt til at besøge Nasa i Cape Canavarel -Hvor oplever man ellers noget lignende? Jeg er sikker på, at ungerne hellere ville have kørt i rutschebaner hele dagen hvis de havde haft valget, men dette her blev en oplevelse for livet, som vi kommer til at vende tilbage til mange gange. Det er også lidt nemmere at forstå alt det med rummet og rumfart, når man har stået nedeunder raketterne og endda rørt ved et stykke af månen.

ll7493

Selve besøgscentret er bygget op som et “velkomstområde” med diverse udstillinger, og så bliver man via bus transporteret ud til selve Nasa’s område (og bl.a. Spacex og diverse private investorer), hvor man kommer ud til affyringsramperne osv. Så ender man i endnu et besøgsområde hvor bl.a. Saturn V raketten hænger majestætisk i loftet, og Neil Armstrongs udstyr er udstillet.

ll7492

ll7494

Tidsmæssigt behøver man ikke sætte en hel dag af, og sidst på eftermiddagen kørte vi mod Orlando, hvor vi havde booket et hotel lige ved siden af Universal Studios. Et fantastisk sted i øvrigt, men det får I i et senere indlæg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Verdens bedste løbe/fritidsjakke