Miami Beach - North vs. South

Tur til Everglades

ll7484

Når man er i det sydlige Florida er det oplagt med en tur i airboat ud i det store flod- og sumpområde”Everglades” der er rigt på eksotisk dyreliv, og især kendt for alligatorer. Det skulle vi selvfølgelig også prøve, men det var virkelig svært at finde ud af hvilken tur man skulle vælge, da det jo generelt er noget af en turistfælde. Vi endte med at vælge en tur der udgik lige udenfor Miami (kontra f.eks. at køre til selve byen Everglades der ligger ovre på østsiden). Selve området er jo enormt, så man kan lige så godt vælge noget der er tæt på.

ll7487

Det betød at det var en tur i flodområdet, og ikke sumpene som sådan, men resultatet var stadig masser af dyreliv og imponerende natur. Desuden er selve turen i de specielle både en oplevelse i sig selv, som man ikke lige får så mange andre steder.

ll7488

Vi valgte dette firma, og det var super. Vi gad ikke betale for at blive hentet i bus, men ville helst bare køre dertil selv, og det gør man her. Der er heller ikke så mange i bådene, så det er super hyggeligt.

ll7489

Vi fik også lige et ægte subtropisk regnskyl. Men hvad gør det når både vand og luft er super varm, det irriterede i hvert fald ikke os -Andet end håret blev en anelse fladt ;)  Til gengæld lokkede det de store alligatorer frem, så det var såmænd heldigt nok.

ll7486

ll7485

Det er helt klart noget jeg vil anbefale, både med og uden børn (man kan godt booke bådene til en kærestetur ;)) Også noget jeg ville køre rimelig langt efter, hvis det havde været aktuelt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Miami Beach - North vs. South