Flashback Friday - Northside

Fødselsdagsfejring

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7382

En meget glad fødselar i torsdags i kjole fra Maché og støvler fra Billi bi :) Jeg mødtes med min mand til frokost på Aurum 79 efter arbejde, derefter hjem hvor ungerne sammen med mormor og morfar stod klar med oppyntning og kage. Så hyggeligt! Til aften besluttede vi os for at blive hjemme og så bestille ekstra god sushi fra Sushimania XO.

ll7383

Jeg fik jo også gaver, bl.a.:

ll7385

Sølvjakke og t-shirt fra Iro.

ll7386

Stribede bluser fra Samsøe & Samsøe med de fineste lyserøde striber.

ll7384

Og så fik jeg en nyoversættelse af min absolutte yndlingsbog. Jeg har læst den rigtig, rigtig mange gange, men aldrig på dansk så det må prøves!

I går var vi til gengæld ude at spise. Først lidt snacks og sangria på Douro, og så god franskinspireret middag på Rositas. Kunne ikke have ønsketmig en bedre fødselsdag :)

   

3 kommentarer

 • Sara

  Lidt i relation til bogen, men alligevel en anelse off topic.. Jeg har fulgt med siden bloggens begyndelse, men jeg må have sovet lidt i timen, for det slog mig lige at jeg slet ikke aner hvilke fag du underviser i? Aner ikke om det faktisk er noget du har fortalt om på bloggen eller overhovedet vil dele. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det vil jeg da godt. Jeg underviser altid i både danskog engelsk, det har været fast siden jeg blev færdig som lærer, og det skal jeg også næste år. Derudover underviser jeg som regel også i kristendom, historie og billedkunst og/eller håndværk og design. Derudover har jeg også været omkring andre fag, men de ovenstående er “de faste”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Bøgeskov

  Wauw du ser skøn ud :-)
  Kh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Northside