Wanted Wednesday

35 somre status

Pyh, så kom den dag på året hvor jeg skal vænne mig til at skrive et nyt tal når jeg skal skrive min alder (det skal man heldigvis ikke så tit, ha ha). 35 somre siden jeg så verden for første gang. 35 alligevel?! Det er da egentlig ok mange, så mange føles det slet ikke som om i mit hoved. Eller ok, når man er gift på 8. år og har 3 børn hvoraf den ældste snart bliver 11 er det vist alligevel ganske fint. But still! Så meget føler jeg egentlig ikke jeg har ændret mig fra da jeg var 25? Jeg vil endda gå så vidt som til at sige, at jeg er i bedre form i dag end jeg var for 10 år siden.

ll7381

Jeg kommer altid til at tænke til ekstra på tiden der er gået på denne dag, og noget af det jeg gerne ville sige til Camille fra fortiden er:

 • Tak fordi du altid har insisteret på at bruge solcreme med høj faktor især i ansigtet og på brystet, og fordi du beholder dine solbriller på når du ligger og nyder solen. Det, samt at undgå solarium i 00’erne, tror jeg især jeg kan takke en nærmest rynkefri hud for i dag.
 • Ro på, du når det hele. Man bliver IKKE gammel og kedelig (med mindre man har lyst).
 • Du vil stadig drikke Piña Colada (og farverige, skøre drinks) hver eneste gang muligheden byder sig. Også selvom du egentlig ikke skal noget.
 • Selvom du ofte føler dig forkert og kikset, så kigger jeg på billeder nu og ser, at det havde du ingen grund til.
 • Tak fordi du besluttede dig for at få rettet tænder på egen regning, på trods af det egentlig bare var rent kosmetisk. Det har været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget vedrørende mit udseende.
 • Du vil stadig gå ind i et supermarked med en klar plan for hvad du skal have af madvarer, og stadig komme ud med favnen fuld af kulørte lamper, spændende dressinger, festligt nips -og ingen mælk. Det er nok bare sådan du er.
 • Du kan ikke styre kærligheden. I hvert fald ikke når den er ægte.
 • Læg nu den “Bleach” (Nirvana) vinyl på plads, ellers bliver den væk…
 • Tak fordi du altid har været så nysgerrig på musik, og har sørget for at komme ud til en masse koncerter. Det har givet (og giver) mig så mange vilde og fantastiske oplevelser.
 • Køb klassisk når du køber dyrt design. SÅ mange penge har du heller ikke, og du kommer til at fortryde de der multifarvede Louis Vuitton-ting i stedet for lidt mere nedtonet Chanel (eller andet LV).
 • Oprydningstrang og -overblik kommer desværre ikke med alderen, så du kan lige så godt tage dig sammen. Hvis du havde et værelse som voksen ville det formegentlig stadig ligne en teenagers. Eller, det gør dit hus faktisk lidt for tit ;)
 • Vær lige en lidt bedre elev. Det er rent faktisk dig der kommer til at stå deroppe ved tavlen en dag. Jep, du kommer til at gå i skole det meste af dit liv (men bare rolig, det bliver mega fedt, det lover jeg! Du får lov til at drikke øl med lærerne og alt muligt, og skolelederen er pludselig en man gerne vil ind til).
 • Du får en pige og to drenge, så nu behøver du ikke tænke mere over det. Og ja, du kan godt finde ud af at være drengemor! Og nej, ingen af de navne du har tænkt på kommer du til at bruge. Bjørk Lotus My blev altså lige en anelse for pompøst da det rent faktisk gjaldt ;)
 • Du bliver sådan en der løber, altså dyrker ægte motion. Og du kommer til at eje en softshelljakke. Ja, helt seriøst. Det er ok du griner, men det kommer du altså til.
 • Husk nu at nyde det hele, også det der er svært. Tiden går hurtigt, pludselig er du 35 og du har egentlig kun blinket :)

10 kommentarer

 • Z

  Rigtig godt skrevet, og stort tillykke med fødselsdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med din halvrunde fødselsdag og glæd dig til om 10 år. Jeg føler mig stadig ung og frejdig selvom jeg er en del ældre end dig.
  Hilsner og nyd livet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Uh ja halvrund… mod de 40!! Men alternativet er jo værre. Det skal nok blive godt også, så vil følge dit råd :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  :-D Haha! Den er sjov!

  Og stort tillykke!

  Hilsen en fan fra den hovedløse periode ;-) (før pausen) (jeg er dog slet ikke blevet ældre i den periode…hrøm!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at se dit navn herinde igen, og mange tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke med fødselsdagen Camille. Virkelig godt og sjovt indlæg :-) Håber du får en skøn dag med dine kære og tak for dejligt solskinsvejr :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er det seriøst 8 år siden du blev gift?!?!!!😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej 7,5 næsten. Derfor 8. år :) Men stadig lang tid, vildt nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday