-20% på ASOS, og mine personlige favoritter

Shorts og blazer

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7376

Mit outfit fra i torsdags, hvor jeg var ude at se min datter optræde med ballet. Havde de to yngre brødre med, og her er det bare smart med en rygsæk med diverse kiks osv. i så der kan blive ro, og armene er helt fri. Mor-point ;)

Kombinationen af blazer og korte shorts kan jeg egentlig ret godt lide. Det at blande det lidt mere formelle med noget meget uformelt. Ok, jeg kunne godt lige have ønsket mig bare 5 cm mere i længden af H&M’s klassiske shorts, men man får åbenbart ikke mere stof for 80,- ;) Alternativerne kommer helt ned midt på låret, og det er lige i det længste. Heldigvis har jeg  jo hele sommeren til at finde flere shorts (det ved vi jo kommer til at ske, ha ha), så indtil videre er jeg ok med disse. Kan dog ikke helt finde ud af, om de er lige korte nok til at gå på arbejde i (eller, det synes jeg faktisk de er med mit job, men måske det bare er mig der er lidt gammeldags på den front, siden der er SÅ mange shorts i denne længde pt.)?

ll7377

Blazer fra Zara, shorts og t-shirt (udsolgt, men denne minder om) fra H&M, sandaler fra Ca’shott, rygsæk fra Marc Jacobs og solbriller fra Chanel.

2 kommentarer

  • Lika

    Lige præcis det (længden) savner jeg også vældig meget. Jeg er over de 30 nu og selvom jeg godt ved, at jeg ikke er 80, så orker jeg ikke længere alt for korte shorts.Er derfor gået mere og mere over til længere nederdele, men savner da nogle shorts, som hverken er for korte men ej heller for lange.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg ville personligt synes at de shorts er for korte til at have på til andet end i havet eller sommerhuset, så jeg synes hverken at de dur til arbejde eller ballet-opvisning for den sags skyld. Der kræver det noget mere længde på shortsene før det er passende. ☺️ Asos plejer forøvrigt at have masser af shorts i forskellige længder og farver. 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

-20% på ASOS, og mine personlige favoritter