Ekstra rabat på sko!

Godt familiehotelområde på Gran Canaria

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Der er flere der har spurgt til, hvor vi boede på Gran Canaria, og det vil jeg selvfølgelig gerne dele. Det var nemlig et super sted, især hvis man rejser med børn i alle aldre. Det ligger i Taurito-dalen, og I kan se det her. Det kan dog være svært at booke direkte, og vi købte det gennem et rejsebureau. Ellers kan jeg anbefale selve området, hvor der er masser af lækre hoteller, se mere her.

ll7307

Selve Taurito-dalen er rigtig lækker, og da det jo som navnet antyder ligger beskyttet af bjerge, så er der ret vindstille og dejligt varmt. Det er også tæt på f.eks. Mas Palomas (ørkensandet), havnebyen Mógan (så smuk!) og i det hele taget en masse populære områder.

ll7313

ll7309

Hotellet er et typisk all-inclusive sted, og jeg må sige, at et koncept jeg ville have rynket på næsen over før jeg blev mor, bare holder 110% når man har børn med. Alle kan få noget de kan lide at spise, man er ikke bundet op på at være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, og man skal ikke vente på at få serveret og på regningen. Ting som jeg ellers sætter meget pris på herhjemme, men på en ferie med 3 børn er det ikke ligefrem afslappende. Og denne ferie stod fuldstændig i afslapningen tegn. Hey, drikkevarer er også all-inclusive ;)

Og den helt store grund til, at vi netop valgte dette område? Et kæmpe badeland lige foran hotellet, som man selvfølgelig har fri adgang til som hotelgæst. Derudover også diverse aktiviteter som minigolf, tennis, løbestier og andre aktiviteter for børn.

ll7310

ll7308

Som sagt, ferien gjorde lige præcis det den skulle. Vi fik oplevet noget, bl.a. en færgetur til naboøen Tenerife, hvalsafari og ubådstur, og så fik alle ladet batterierne godt og grundigt op med masser af sol, vand, sand og TID :)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ekstra rabat på sko!