Godt familiehotelområde på Gran Canaria

Flæser i vandkanten

ll7317

Outfitbilleder er bare lidt lækrere taget på ferier, ikk’ ;) Klipper og vand gør mig godt, især når man lige kan stå der i et casual pose med Chaneltasken i vandkanten (ok ok, var lettere panisk over saltvandssprøjt, men det kan man jo ikke se på billederne).

ll7316

Kjolen er fra Iro, og jeg kan godt lide hvordan den inkorporerer sæsonens flæser, hvor det ikke bliver for meget og stadig er mig.

ll7315

Vi er lige blevet færdige med at se”13 Reasons Why” på Netflix, og selvom den ikke ramte mig helt, så må jeg konstatere at det alligevel lykkedes os at komme igennem den på en uge. Det er alligevel et godt tegn. Den handler kort fortalt om en pige der har begået selvmord, og efter hendes død rundsendes nogle kassettebånd hun har indtalt til personer der har haft indflydelse på hvorfor hun endte som hun gjorde. Jeg vil virkelig anbefale den til alle der har med teens (og pre-teens) at gøre. Mange af de ting jeg ville negligere som ligegyldigheder fylder enormt meget for hende, og når jeg tænker tilbage til min egen teenagetid, så kan jeg egentlig godt huske den sårbarhed og usikkerhed der fylder helt enormt meget inde i en næsten voksen krop. Der er skruet helt op for den amerikanske dramaknap, men der er også et par vigtige budskaber deri.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Godt familiehotelområde på Gran Canaria