Comfy kilehæle med 20% rabat

De nye sandaler in action

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

I får lige et outfit fra weekenden med de nye sandaler:

ll7374

Vi besluttede os til at køre til vestkysten for at nyde det skønne vejr (til aften sneg der sig lidt havgus ind, derfor de lange bukser), og også for at undslippe karnevallet der blev afholdt her i weekenden. Lige så fantastisk karneval er at deltage i, lige så frygteligt er det når man ikke gør. Vi orkede ikke en halvlukket, afspærret by med tissende mennesker rundt om hvert gadehjørne, så det lune sand, Skagerrak og Fårup Sommerland trak mere i os.

ll7372

Det var en god beslutning, og vi fik virkelig ladet batterierne op, spist god middag, løbet og læst (ikke fag-)bøger (sidstnævnte en hverdagsluksus som jeg forsømmer alt for meget pga. børn, blog og arbejde, men som jeg virkelig har opprioriteret på det seneste, så skønt!).

ll7373

Jeg havde fjerparka og grå t-shirt på fra Zara, halskæde fra mit eget design, ur fra Cartier, solbriller og taske fra Chanel, jeans fra H&M og de nye, mega gode sandaler fra Ca’shott (som der i øvrigt også som sidste dag i dag er -20% på lige her, sammen med mange andre sager).

1 kommentar

  • Ida

    Bor I på Danland? Synes jeg kan kende stedet. Kan du anbefale gode spisesteder i Blokhus?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Comfy kilehæle med 20% rabat