Wanted Wednesday

Bornholm Calling

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7326

Ja, rent æstetisk bliver vi lige i Mogán for en stund, men desværre er vi jo kommet hjem for længst. Har nemlig ingen billeder fra min kommende rejsedestination, da jeg aldrig har været der før. Mit næste eventyr går mod Bornholm, sammen med nogle helt særlige unge mennesker, som jeg jo desværre skal sige farvel til efter sommerferien.

Jeg skal tilbringe alle hverdagene i næste uge i elastiktøj, dvs. løbegarderoben skal virkelig luftes. Vi skal klatre på klipper og på bane, cykle øen rundt og opleve diverse seværdigheder og sejle til Christiansø. Jeg ved ikke hvor meget blogtid jeg lige får, men jeg sørger for at forprogrammere her i weekenden, og lidt alenetid på værelset om aftenen må det da også blive til. De skal vel sove den slags ;)

ll7327

I øvrigt et af de helt nemme sommersæt der altid fungerer. En løs viscose t-shirt (Zara), lædershorts (Style Butler), flade sandaler (Ca’shott) og et farverigt hårbånd (H&M).

4 kommentarer

 • Jeg vil faktisk vove at påstå, at der er lige så smukt på Bornholm. Jeg var på lejrskole derovre med nogle dejlige unger for nogle år siden, og det var en skøn oplevelse. Glæd dig og god tur. Jeg er lidt misundelig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det lyder dejligt, det vil jeg bestemt gøre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du kan godt glæde dig til Bornholm. Var der selv for første gang for 1 år siden og var bare solgt. Vil meget gerne tilbage. Christiansø var også bare skøn. Rigtig god tur :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday