Flashback Friday - Forår

Weekendshopping: 20% på kjoler

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

I weekenden kan jeg nemmere tiltuske mig til surf-tid foran computeren. En sjælden luksus i hverdagen, men weekend er lig med blog- og nettid så snart muligheden byder sig. Det er heldigvis også oftest der de gode rabatter er, og denne weekend er ingen undtagelse. 20% fra kjoler og sko hos Boozt, ja tak! Især min kjolegarderobe kunne god trænge til en lille opdatering og ideelt set har jeg kig på disse:

ll7260

Fra venstre øverst: Moderne zebraprint med peplum, stribet kjole med lækker placering af flæserne! Igen en kjole med god placering af flæser (knapt så girly og mere classy), og en lyserød, enkel kjole må også godt være del af min sommergarderobe.

Sort kjole i løst fit der redder de fleste sommerdage, og en Stine Goya draperet kjole som helt sikkert ville blive i garderoben i årevis, så fin. Et rigtig godt bud på en cool, lyserød kjole, der på ingen måder bliver for girly på trods af farven. Og til sidst igen en af Goyas lækre draperede sager, hvor jeg især er vild med faldet foran.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flashback Friday - Forår