En forårsdag i sort

Wanted Wednesday – Sort og beige

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

En sen omgang onsdagsønsker. Klokken er mange når jeg rammer computer-tid i disse dage, men sådan er det jo i perioder :) Denne onsdag har mine tanker kredset om sommer i sort og beige, og åbenbart også skulderfokus fik jeg set da jeg satte collagen op!

ll7264

Stribet kjole med god længde og et super fint snit med syningen ned i midten. Ligeledes en kjole med skulderfokus og indvævede guldtråde, perfekt til sommerfester og så til en god pris!

Buksedragten er sådan en man bare har det rart i, og med de bare skuldre er den ikke helt så afslappet i sit udtryk. Sandalerne er så enkle og lette, og passer perfekt i stilen til det andet.

Jeg er helt vild med badedragten. Man kan rent faktisk svømme i den uden at være bekymret over hvordan den sidder, og så kan den også nemt gå som bodystocking på ferien. Evt. sammen med shortsene som cool kontrast! Blusen er i klassisk sommer-snit, sådan en her er bare altid pæn, og jeg er sikker på den ville blive en favorit i garderoben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En forårsdag i sort