Wanted Wednesday - Sort og beige

Tilbage i Blogland

ll7265

En dags blogpause blev til to, til tre og pludselig var der gået halvanden uge. Det var på ingen måder planlagt, men blev et resultat af at have alt for travlt på arbejde (mest mentalt, da jeg står midt i et jobskifte), for lidt tid til familien, og så blive ramt af feriestemningen i form af en familietur til Gran Canaria! Et naturligt break og en god anledning til at trække stikket. På tide at få set på den der “work-life-balance” der skulle være så sund ;)

Jeg fik ikke skrevet et “på gensyn”, men det er også en anelse dramatisk på en eller anden måde. Tænkte I nok gik ud fra, at den stod på ferietid her -Vi har jo været sammen for længe til at jeg bare smutter ;)

Men nu er jeg tilbage for fuld styrke igen. Batterierne er ladet op (med hjælp fra Sangria, vand og sol, ha ha) og jeg har masser af indlæg i bagagen.

ll7267

Men hvad sker der mentalt når man holder 1½ uges blogfri efter næsten 9 år (og ikke bare blogfri, men også sociale medier og internet generelt fri!). Jeg kan sige, at det er yderst svært at finde de rigtige taster på tastaturet af computeren! Jeg har måttet slette ufatteligt mange gange i dette indlæg allerede… Man er også lykkeligt uvidende om, at verden er ved at gå amok i bomber, og de seneste nye formaninger om hvordan man burde opdrage sine børn. Til gengæld får man et ukendt antal fregner, bader i Atlanterhavet, og man får læst hele Lemaitres triologi om kriminalkommisær Camille Verhoeven (mega god, især bog nr. 2 “Alex”) + den sidste “Harry Potter” bog (med et dejligt gensyn med min yndlingsfigur, skriver ikke hvilken af hensyn til spoilers) + udvalgte Baudelaire værker som også bare har ligget.

ll7266

Man får ubegrænset tid til at være mor og kæreste, og bare være der i nuet. Ikke tænke på de ekstra kilo der skal med hjem, og jeg tænker ikke på dem i bagagen, men dem i form af Manchego, Serrano og Sangria i aftensolen på altanen, den kølige vino og de kolde cervezas ved poolen, og alt det andet. Og det føles fantastisk! Den her ferie kom virkelig på det helt rigtige tidspunkt.

Hvis jeg har lært én ting, så er det at være bedre til bare at trække stikket. Ikke bare fra bloggen men også fra internettet generelt. En social media detox. Det har virkelig været tiltrængt og super skønt, det kan anbefales ;)

Jeg vender tilbage med stemning fra turen, og der ligger også lidt billeder på Instagram :)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday - Sort og beige