Tilbage i Blogland

Feriefotos

ll7276

Her på påskeferiens sidste dag (og hvor jeg har reddet mig verdens største forkølelse, eller sådan føles det i hvert fald!) får I lige lidt random feriefotos, som man altid viser når man er kommet hjem ;) Bare lidt stemningsbilleder. Så laver jeg separat indlæg om vores hotel (som var perfekt til børnefamilier) og nabobyen som virkelig var værd at køre efter! Gran Canaria viste sig fra sin absolut bedste side.

Som I kan se, en ferie præget af sol og vand (både i og ovenpå, da vi tog en dag i båd på Atlanterhavet og fik set masser af delfiner og et par hvaler, super cool oplevelse!).

Filucas brækkede overarm klarede turen helt fint, den heler lige som den skal, så heldigvis ikke mere drama på den konto. Selvfølgelig mega ærgerligt at hun ikke kunne svømme i poolen, familiens store vandhund, men i et svagt øjeblik lovede jeg hende vist en anden tur (når vi har fået sparet op igen, ha ha).

Det er SÅ antiklimaks at sidde tilbage i kolde, våde Danmark med den ondeste forkølelse, så jeg håber virkelig at der snart kommer lyse aftener med aftensol i haven, det har vi brug for! Sangria smager bestemt også godt i Aalborg jo ;)

ll7270ll7275 ll7274 ll7273 ll7272 ll7271 ll7269 ll7268

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tilbage i Blogland