11 af de bedste flade sandaler

En forårsdag i sort

ll7262

At solen skinner er jo ikke en undskyldning for at pakke alt det sorte væk. Tværtimod kan man endnu bedre se fine strukturer og detaljer, så bare frem med det sorte ;)

Dagen i dag har bl.a. budt på skole-/hjem samtaler. Når man selv er lærer er det meget sundt med en lille reminder om hvordan det er at sidde på den anden side af bordet. Og manner, man hiver mange voksen-point ind på sådan en oplevelse skal jeg hilse og sige. Jeg kan stadig tage mig selv i at tænke at MIN mor da burde være med, men øh… det er jo mig der er Filucas mor. Og samtalen handler ikke om mig men mit barn. Så ER man voksen. Og det er egentlig meget rart :)

ll7263

Jakke fra Zoe Karssen, nederdel + bluse fra Maché, sneakers fra Adidas.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

11 af de bedste flade sandaler