Flashback Friday - Bordeaux

Women’s Fashion Days

Indlægget er sponsoreret af Salling.

ll7208

I disse dage til og med i morgen holder Salling i både Aalborg og Aarhus “Women’s Fashion Days”, hvor der er ekstra fokus på den kommende forårssæson med forskellige aktiviteter. Jeg var forbi i går, og fik en super god introduktion og snak med deres personlige shopper, Mette. Vi gik de nye (lækre!) varer igennem sammen, og fandt selvfølgelig en masse favoritter.

ll7206

Det der med at lave en aftale med en personlig shopper er aldrig noget jeg har gjort, men hold op hvor er det egentlig smart -og rart. Især når man er en travl mor som mig, så kan jeg da godt se det dejlige i at en anden har fundet en masse ting frem udfra mine mål og præferencer. Så kan man komme direkte til sagen, og man prøver tingene i et rum for sig selv sammen med en der har fokus på hvad der klæder ens kropsform osv. Og det koster ingenting! Der er ingen købspligt, så man undgår en dum situation hvor man måske ellers ville komme hjem med noget der ikke er spot on. Man kan booke Mette for en time hvis ens budget ligger mellem 0-3000,- og i to timer hvis budgettet er over. Havde jeg en datter (eller søn) der skulle konfirmeres i år, så havde jeg givet hende sådan en tur! Mette virkede virkelig sød og meget afslappet, så er sikker på det ville være en god oplevelse. Under eventet kan man faktisk vinde en aftale med Mette i 2 timer inkl. et gavekort til Salling på 3000,-

ll7205

Jeg fandt selvfølgelig også nogle favoritter som der nærmest stod “Camille” på…

ll7200

ll7201

Haps! Nej, selvom man under eventet får 25% på en valgfri vare hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet, så modstod jeg. Men det var hårdt, Iro jakke og t-shirt og fantastisk Alexander Wang taske!

ll7207

ll7202

Der er også masser af det nye Gigi Hadid x Tommy Hilfiger, Wolford og Maidenform giver råd og vejledning om shapewear, Bobbi Brown lægger forårsmakeup og der er selvfølgelig forfriskninger og god stemning i loungen. Læs meget mere om det lige her. Så hyggeligt, et ret god tip her til weekenden :)

ll7204

ll7203

ll7199

ll7210

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flashback Friday - Bordeaux