Wanted Wednesday

Nye, super billige superstretch jeans

ll7198

Her ser I min seneste bestilling fra H&M. 4 x jeans i superstretch som er lige så behagelige som et par joggingbukser, og med en høj talje der både er klædelig og holder alt på plads, også efter en god middag ;) Købte et par i den mørkegrå for nogle uger siden, og jeg må konstatere at jeg er blevet totalt afhængig. Det blev ikke mindre efter min mand kom til at overse dem i børnenes vaskepose (for det var jo naturligvis IKKE mig der havde lagt dem forkert!), og vaskede dem ved 60 grader OG tørretumblede dem, og de stadig var helt perfekte uden skæve sømme der drejer el. lign. Det er jeg ret imponeret over. For første gang tager jeg ikke mine jeans af det sekund jeg kommer ind ad døren (kender I ikke den følelse ellers når man har jeans på? Hjem og AF med dem, ha ha).

Og det aller bedste? De koster 199,- (!) i 11 farver (!) og kan findes lige her. Vil anbefale at købe dem i ens normale størrelse. Jeg bruger 28″ og har dem i 36, men hvis man er i tvivl og ligger mellem to (eller gerne vil have dem til at sidde meget tæt), så gå ned i størrelse, da de som skrevet er mega stretchy!

10 kommentarer

 • Chanette

  Kan du ikke linke til dem? Er i tvivl om hvilke det er på hjemmesiden 🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Der er skam linket, prøv at trykke der hvor der står “her” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dem må jeg absolut ind og prøve i morgen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Do it!! Også gode når man roder rundt på gulvet med baby ;) Læg mærke til der er lidt forskel på stretch-procenten alt efter hvilken farve man vælger, så det kan helt sikkert være en god ide at prøve. Desværre var udvalget ikke lige så stort her, så satser på de trods alt er nogenlunde ens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lilja

   Det ser desværre ikke ud til, at de er i butik – der står på nettet, at det er en “online exclusive”-vare 😕 Tak for tippet Camille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ah, that explains :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Godt tip, passer lige med at jeg skal have nye bukser! Forresten hvor “stærkt” er læderet på dine Gardenia-overknees? Altså kan stretchlæderet holde sig oppe ved regelmæssig brug? Overvejer dem selv, men frygter at de glider ned eller bliver løse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er ok stærkt synes jeg, men klart de bliver jo lidt løsere efter benets form :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Bare en skam at de kun fås med én benlængde når man nu er udstyret med lange stænger. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det er nok for at holde prisen så lav. De er nu ikke specielt korte i benene. Der er nogle andre jeans der minder rigtig meget om i både form og materiale derinde, som kan fås med forskellige benlængder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday