Wanted Wednesday - Red details!

Fredagsfejring

ll7179

I dag fejrer vi mellemstedrengen der fylder 6 år. Hans fødselsdagsgave fra naturen fik han allerede i går aftes, da han slog ud med skoldkopper! Så dårlig karma at vågne med pletter der klør over det hele på sin fødselsdag. Men han er heldigvis en glad lille fyr, så der skal mere modgang til for at slå ham ud. Selvfølgelig hjælper det med en masse “Minecraft” og “Skylanders” gaver ;) Vi har inviteret til stor fødselsdagsfest for hele familien i morgen (med “Minecraft” tema som jeg har planlagt i flere måneder…), så det er selvfølgelig så trist at der lige kommer en omgang skoldkopper forbi. Han er heldigvis ikke så hårdt ramt, og forhåbentlig er han endnu mere frisk i morgen, og heldigvis har gæsterne haft skoldkopper (dog ikke vores egen Sirius, så det kan godt være vi tager turen igen om et par uger…).

Jeg er derfor ikke lige den hurtigste bag skærmen i disse dage, men vi kan jo altid ses på Instagram eller Snapchat, uh ;)

   

3 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med sønnike:-)
  Øv med sådan en omgang kløkopper, god bedring til ham.
  Håber han er frisk til næste uge, hvor de lover sne og han måske skal ud at hygge sig heri.
  God weekend til jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med ham.
  Vil du ikke skrive noget mere om Minecraft temaet? Min søn bliver 7 år d. 23. marts og han ville elske et Minecraft tema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke med ham og øv med skoldkopper. Man kan købe en zinkspray på apoteket der tager kløen, den har ihverfald virket godt her hos os, mener den er fra Aderma.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wanted Wednesday - Red details!