Hurtig mad til en travl familie!

Flashback Friday – Forår

På en fredag der på alle måder har stået i forårets tegn, skal min fredag herinde selvfølgelig også handle om forår. Jeg vil glæde mig til at gå lange ture i solskin med tynde jakker, bruge lysere nuancer, finde mine sæt frem igen, gå ture på stranden med bare ben og brandvarm te for at holde varmen, være sent ude i forårsnatten og fylde mig med en masse energi fra glade mennesker og lysere tider <3

ll6388_zpstpeiqxpm ll6386_zpsmyq1ksdl ll6360_zpsducu0ix0 ll6348_zpsuzo9qzek-1 ll6331_zpsqvxlhp21 ll2815_zpsfb4bf5py ll4329_zpsnisil10c ll5024_zps1hv3lpvw ll4512_zpsctrezvm8

1 kommentar

  • Anne

    Forårs-finhed! Må man for resten komme med ønsker til fremtidige indlæg fra din hånd? Hvis ja; pæne, flade forårssandaler!!! Siden Carin Wester lavede de pæne sandaler for efterhånden en del år siden, synes jeg ikke, jeg har fundet nogle, jeg for alvor er blevet forelsket i…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hurtig mad til en travl familie!